Apple bakal nyumbang dolar kanggo WWF kanggo saben tuku ing Toko Apple lan mbayar Apple Pay

Kanthi komitmen kanggo lingkungan, Apple ngrayakake maneh dina Bumi sawetara dina, sanajan resmi tanggal 24 April. Wiwit dina iki nganti 24 April, kabeh karyawan Toko Apple ing saindenging jagad wis ganti klambi biru biasa kanggo kaos ijo lan lembaran logo Apple wis dadi ijo. Nanging ora mung tumindak, simbolis utawa ora, sing bakal ditindakake bocah lanang Cupertino sajrone saiki, amarga liwat Apple Watch kita bisa Goleki stiker eksklusif yen nggunakake luwih saka 22 menit olahraga tanggal 30.

Tindakan liyane sing bakal ditindakake Apple sajrone dina iki, pungkasane ana gandhengane karo mbantu LSM sing kuwatir saben dina kanggo nglindhungi lingkungan, uga flora lan fauna. Wiwit wingi nganti 28 April ngarep, Apple bakal nyumbang siji dolar kanggo WWF kanggo saben tuku ing Toko Apple lan sing mbayar digawe liwat Apple Pay. Rega produk ora bakal mundhak sawayah-wayah lan menehi dolar apa kita tuku kasus iPhone utawa yen tuku MacBook Pro sing paling lengkap.

WWF, World Wildlife Fund, kanthi rutin kolaborasi karo Apple, utamane ing Dina Bumi. Paling taun kepungkur ngluncurake kategori sementara sing diarani Land Applications ing App Store, sing bisa ngasilake luwih saka 8 yuta dolar. Nanging wong-wong saka Cupertino ora mung sing nduwe komitmen kanggo lingkungan, amarga perusahaan-perusahaan gedhe liyane kayata Microsoft lan Google uga aktif kolaborasi kanggo ngrayakake dina iki lan nyoba nggawe warga ngerti pentinge komitmen kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.