Apple paten keyboard negara solid kanggo Mac

Paten keyboard Mac

Una paten apel anyar, nggambarake MacBook kanthi keyboard negara padhet nggunakake pad tutul sing bisa diatur maneh kaya kekarepane pangguna. Kanthi cara iki pangguna bisa ngatur maneh keyboard sing disetel kanggo kerjane utawa kebutuhan pribadi. Contone, pangguna sing makarya kanthi nomer bisa milih keypad angka sing akeh lsp.

Perusahaan California tetep golek cara supaya bisa ngganti keyboard Macs. Pengin analog bisa njupuk kursi mburi lan dadi teknologi. Sampeyan pengin nambah panel tutul sing bisa diatur maneh dening pangguna sakarepe. Kanggo nindakake iki, Apple ngusulake pendekatan telu Kanggo nggawe keyboard layar adhedhasar koyo sing fisik:

  1. Ngidini a layar fleksibel deform nalika tombol virtual dipencet.
  2. Pengembalian haptic bakal digunakake simulasi klik tombol nyata.
  3. Una pangisian daya elektrostatik Sampeyan uga bisa digunakake kanggo simulasi rasane ujung tombol, dadi krasa nyata kaya keyboard nalika nyelehake driji kanthi siyap kanggo diketik.

Apple bertekad kanggo nggawe jinis keyboard kasebut dadi kenyataan amarga padha negesake manawa keyboard mekanik cenderung gagal. Yen ora, ayo dikandhani keyboard bentuke kupu-kupu lan apa tegese kanggo perusahaan lan pangguna. Dheweke malah kudu menehi perbaikan sing ora dijamin. Pungkasane, nolak panggunaan kasebut lan diusir saka Mac.

Piranti input konvensional, kayata keyboard utawa alas trek kanggo laptop, dheweke gampang ngrusak. Contone, lebu lan rereged liyane bisa mlebu ing omah piranti elektronik liwat bukaan. Iki bisa ngrusak komponen internal piranti elektronik. Kajaba iku, struktur mekanik sing nggawe piranti input bisa uga gampang tiba utawa kejut mekanik.

Kita ora ngerti manawa paten iki bakal dadi kasunyatan utawa sampeyan mung bakal duwe ide. Nanging mesthine, kita bisa ujar manawa ide keyboard sing ora ngalami gangguan lan bisa disesuaikan karo pangguna menehi akeh dolanan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.