Apple tetep mantep ing jabatane kanggo nglawan perubahan iklim

Apple lan Lingkungan

Lan maneh adu karo sing saiki dadi presiden Amerika Serikat dilayani. Mung sawetara dina kepungkur, kita ndeleng sawetara warta babagan referensi babagan tweet sing dikirim dening Donald Trump, ing endi tembung khas "Dikirim nganggo iPhone" katon, tegese dheweke nggunakake iPhone nalika presiden dhewe kampanye kanggo boikot Apple lan kepeksa nggawe luwih akeh produk ing negara kasebut utawa nalika ngomong babagan imigrasi lan Apple nanggapi kanthi kuat, lsp. Saiki Apple bali ngadhepi presiden Amerika Serikat saiki negesake manawa dheweke bakal netepi komitmen sing ditindakake ing pamrentah Obama kanggo nglawan perubahan iklim.

Lan apa ana bedane antarane perusahaan lan presiden anyar akeh. Ing kasus iki, Apple mlebu surat bebarengan karo perusahaan gedhe liyane kayata Amazon, Google lan Microsoft Komitmen Rencana Tenaga Bersih Badan Perlindungan Lingkungan Amerika Serikat (EPA). Kabeh iki kanggo nggayuh planet sing luwih resik lan nyoba nyuda polusi kanthi disetujoni mantan Presiden Obama dhewe. Saiki duwe Trump mlebu dokumen sing njaluk EPA mungkasi kontrak sing ditandatangani lan bakal diakhiri karo Rencana Energi Bersih sing disepakati karo presiden sadurunge.

ekologi apel padang rumput ijo

Lan kanggo nanggepi panjaluk Trump Apple, Amazon, Google lan Microsoft wis gabung maneh kanggo nerangake manawa apa sing dikarepake yaiku terus karo sing wis disetujoni nganti saiki:

Kita yakin manawa kabijakan energi terbarukan, kayata Rencana Daya Bersih, bisa nyedhiyakake pasokan energi terbarukan kanthi luwih kuat lan ngatasi ancaman serius tumrap perubahan iklim. Saliyane ningkatake daya saing, inovasi lan tuwuhing pakaryan ing Amerika Serikat.

De Kanthi cara iki dheweke nolak nolak rencana kasebut kanggo nyuda emisi lan maneh bentrok karo Trump, nanging ing kasus iki, ora mung Apple. Sing sejatine yaiku keputusan sing kita dukung 100% saka kene lan bisa uga mbutuhake multinasional luwih akeh tinimbang ngelu, nanging kanthi rasa iki bisa dadi luwih kuat.

Apple nuduhake manawa ngetutake Rencana Daya Bersih, sing ditandatangani saiki lan sampeyan mung kudu mriksa Apple Park anyar, sing bakal mandhiri kanthi energi lan AC kanthi visor putih sing ngubengi bangunan ngidini mbukak utawa nutup kanggo ngatur suhu lan panel surya sing bakal nyedhiyakake listrik menyang kabeh kompleks lan sing bakal digunakake kanggo pasokan kutha.

Maneh perang Apple vs Trump dilayani.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Solinc ngandika

    Kayane aku apik tenan, conto sing jelas kanggo masalah iki yaiku Google, multinasional iki wis merevolusi masalah panel surya lan energi tanpa polusi, iki minangka conto sing jelas yen tanpa ragu-ragu, perusahaan-perusahaan jagad liyane kudu nggatekake.

    Mangkene, aku seneng banget karo situs web sampeyan, aku golek informasi babagan energi terbarukan ing perusahaan lan aku nemokake kabar iki, muga-muga sukses ing blog sampeyan!