Apple tuku Fleetsmith, platform kanggo ngatur Mac liwat cloud

Sawetara jam kepungkur tuku Fleetsmith resmi dikonfirmasi dening Apple. Iki minangka alat sing nawakake kamungkinan ngatur komputer Mac, iPhone utawa iPad saka awan lan tanpa mangu-mangu, tuku kasebut kayane seneng karo perusahaan kasebut amarga wis nerbitake langsung ing Blog Fleetsmith kaya operasi gedhe.

Saiki karo platform manajemen tim anyar, Apple bakal bisa ngatur lan nulungi wong-wong mau saka adoh ing perusahaan sing nggunakake platform iki. Kaya umume kedadeyan sing dituku Apple, ora ana informasi babagan rega operasi kasebut, nanging ing kasus iki kayane bakal rega kasebut sabenere.

Siji platform kanggo bisnis kanthi Mac akeh

Perusahaan apa wae sing duwe komputer Mac akeh bisa nggunakake tuku, saka Fleetsmith seneng karo operasi iki lan keamanan lan privasi sing ditawakake cocog banget karo perusahaan Cupertino.

Nilai-nilai sing dituduhake kanggo nggawe pelanggan dadi pusat kabeh perkara sing kita lakoni tanpa ngorbanake privasi lan keamanan, tegese manawa kita bisa ngirim misi kanthi nyata, ngirim Fleetsmith menyang perusahaan lan institusi kabeh ukuran, ing saindenging jagad. Kanggo komunitas klien lan sapa wae sing wis dadi bagean saka lelungan nganti saiki, matur nuwun! Kita ngarep-arep terus nuduhake Fleetsmith karo para pelanggan lan sing anyar.

Saiki, integrasi alat kasebut ora ana, mula apa sing diarepake yaiku supaya terus dioperasikake sadurunge, nanging kanthi alat langsung liyane saka merek apel supaya bisa nambah layanan marang para pelanggan sing wis nggunakake layanan kasebut wis anyar. Tuku Apple umum lan iki minangka salah sawijining sing penting kanggo sektor perusahaan sing duwe peralatan perusahaan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.