Apple wis resmi mandhegake iMac Pro

iMac Pro

Ing tanggal 7 Maret, kita wis ngandhani babagan Wiwitan pungkasan iMac Pro, komputer sing ditawakake Apple ing konfigurasi dhasar lan perusahaan wis negesake manawa bakal nganyari. Rong minggu mengko, iMac Pro wis ana wis ora ana stok ing Apple Store. Wis sawetara jam, wis ora kasedhiya ing Apple Store kanthi online.

Kanggo sawetara jam, kabeh referensi kanggo iMac Pro Apple wis ilang ing umume situs web Apple ing saindenging jagad, kayata Spanyol, Inggris lan Amerika Serikat. Kayane konfirmasi resmi Apple kanggo mungkasi model iki wis ngidini nyisihake kabeh saham ing wektu rekaman.

Yen ing browser sampeyan ana link menyang web sing ditampilake peralatan iki, sampeyan bakal kanthi otomatis pangalihan menyang situs web utama Apple. Kajaba iku, ora ditampilake ing dhaptar komputer Mac sing saiki ditawakake Apple kanthi ngeklik kisaran iki ing garis menu ndhuwur. Kabeh referensi kanggo hardware iMac Pro uga ilang.

iMac Pro uga nganyari

Nalika Apple resmi konfirmasi non-nganyari sawetara iMac Pro, sampeyan mung bisa tuku model dhasar, tanpa duwe pilihan kanggo nambah komponen piranti apa wae, yaiku, kita mung duwe pilihan kanggo tuku model dhasar sing regane 5.499 euro.

Sanajan wong seneng karo ide iMac Pro, utamane warna peralatan uga aksesoris, lan regane regane cukup, akeh pangguna sing dipercaya solusi Apple iki.

Nanging, ing taun-taun pungkasan, opsi konfigurasi kisaran iMac wis padha karo model iki, mula wis mandheg nggawe akal kanggo terus nyimpen ing pasar, mula Apple wis njupuk langkah logis kanggo mungkasi lan ora nganyari maneh kanggo generasi kaping pindho.

Ana kemungkinan ing sawetara wulan mbesuk sawetara model kasebut Aku bisa bali menyang Apple Store, Khusus kanggo bagean sing wis dianyarake, nanging ora bisa ditindakake, amarga Apple luwih seneng mbuwang liwat reseller.

Sing jelas yaiku kabeh pangguna sing dipercaya piranti iki lan wis mbayar luwih saka 5.000 euro kanthi biaya versi paling murah, ora bakal ditindakake kanthi apik deloken kepiye peralatan larang sampeyan ora diterusake dening Apple.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.