Apple wis milih kanggo nyuda katergantungan ing MobileDeviceUpdater ing Mac

Apple saiki wis milih nyuda katergantungan ing MobileDeviceUpdater

Asring, perusahaan ngetokake seri nganyari kanggo piranti kasebut. Biasane dirilis kanggo ndandani bug utawa nambah fitur anyar. Nanging, ana wektu sing kaget kanthi nerbitake nganyari langka. Iki kedadeyan bubar nalika nganyari piranti lunak sing kapisah dirilis kanggo Mac sing nganggo macOS Big Sur. "Update Dhukungan Piranti": Kanggo "mesthekake nganyari lan Mulihake cocok kanggo piranti iOS lan iPadOS karo Mac ».

Nganyari nambahake dhukungan kanggo piranti sing bubar dirilis, kalebu model iPhone 13, iPad mini anyar, lan iPad generasi kaping XNUMX. Isih, nganyari kasebut minangka jinis pertama sing teka liwat Preferensi Sistem -> Pembaruan Piranti Lunak. Biasane, nalika sampeyan nyambungake iPhone, iPad, utawa iPod touch menyang Mac, kothak dialog katon saka aplikasi sing diarani Pembaruan Piranti Seluler. Ngandika "A nganyari piranti lunak dibutuhake kanggo nyambung" menyang piranti iOS. Iki biasane kedadeyan yen piranti wis dianyari kanthi mandiri karo versi iOS utawa iPadOS sing luwih anyar sing ora dingerteni Mac. Nuduhake yen download dibutuhake supaya komputer bisa komunikasi karo piranti kasebut.

Saka katon, Apple wis milih kanggo nyuda katergantungan ing aplikasi MobileDeviceUpdater. Iki kanthi otomatis ngirim download kasebut nalika wis siyap. liwat nganyari piranti lunak. Kanthi cara iki, pangguna ora kudu ngenteni nganti nyambungake piranti iOS kanggo entuk apa sing saiki dikenal minangka "Update Dhukungan Piranti."

Kabeh iki, dikonfirmasi thanks kanggo Adam Engst de tid bit:  "Becik ngerti apa sing kedadeyan nalika nginstal nganyari dhukungan piranti ing mangsa ngarep saka Software Update - ora mbutuhake urip maneh, lan pangguna isih bakal entuk dialog MobileDeviceUpdate nalika sabanjure nyambungake piranti kasebut yen durung nginstal nganyari."


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.