Apple wiwit nampa sumbangan kanggo korban Topan Matius

itunes-kolaborasi-angin topan-matthew

Wis pirang-pirang dina ndeleng berita kasebut babagan konsekuensi bencana Hurricane Matthew, topan Kategori 5 sing dianggep paling kuat sing wis mengaruhi wilayah Karibia wiwit Topan Fenix ​​ing taun 2007. Topan Matthew wis ngliwati pirang-pirang negara nyebabake kerugian ekonomi, materi lan pribadi sing gedhe, utamane ing Republik Dominika, Haiti lan Kuba sing nyebabake luwih akeh kematian tinimbang karusakan. Nanging uga kena pengaruh ing pesisir Amerika Serikat ing Florida, Georgia, North, lan South Carolina sing kena pengaruh ribut angin topan kasebut.

Maneh Apple wis ngluncurake Mesin relief Red Cross liwat iTunes lan App Store, ing ngendi perusahaan njaluk kolaborasi pangguna kanggo nyoba nulungi, nganti saben pangguna, kanggo mbangun maneh wilayah sing dirusak dening Topan Matius. Kabeh sumbangan bakal dituju menyang Palang Merah Amerika, kaya ing acara sadurunge perusahaan uga ngluncurake jinis pitulung kasebut.

Apple sadurunge kerja bareng karo Palang Merah nalika banjir Louisiana, kebakaran Alberta, gempa bumi Nepal, krisis pengungsi Siria, lan topan ing Filipina ing taun 2013. Kaya sadurungeJumlah sing ditampa dening iTunes lan App Store kanggo mbantu korban yaiku 5, 10, 25, 50, 100 lan 200 dolar, jumlah sing bakal dituju menyang Salib Merah Amerika.

Kaya biasane ing jinis panjaluk kolaborasi, Apple mung nawakake pilihan iki kanggo warga Amerika Serikat, ora bisa kolaborasi saka bagean liya ing jagad iki. Ing kesempatan iki lan kanggo nyoba mbantu tanpa pamrih, Facebook, Google lan Microsoft uga wis nyedhiyakake layanane kanggo sing kena pengaruh supaya sing kena pengaruh bisa komunikasi karo sedulure kanggo ngandhani statuse.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.