Aplikasi Paint dianyari dadi versi 1.10

cet-2

Salah sawijining aplikasi sing kita tingali udakara telung wulan kepungkur kanggo nyunting gambar kanggo ngetrapake saringan yaiku Painnt. Sawetara jam kepungkur, aplikasi iki nampa update penting, kajaba perbaikan bug khas lan bug cilik, ditambahake perbaikan sing apik ing fungsi umum alat kasebut. Versi 1.10 iki duwe kaluwihan kanthi kacepetan pangolahan gambar, kanthi luwih cepet ngetrapake saringan kasebut ing foto utawa gambar.

kedhele kedhele-1

Pilih macem-macem gambar kanggo diowahi sekaligus Iki minangka salah sawijining hal anyar ing pembaruan iki, nanging wektu iki eksklusif kanggo pangguna sing langganan metode pembayaran. Kacepetan gambar ditampilake sejatine luwih dhuwur. Saliyane, aplikasi kasebut isih ngidini kita nyimpen saringan favorit kanggo gambar, mula yen duwe filter sing disenengi banget, bisa disimpen ing acara-acara ing ngisor iki. Ing situs web pangembang, kita nemokake sawetara karya sing ditindakake para pangguna nganggo aplikasi iki dadi kita tinggalake link iki yen sampeyan pengin ndeleng dheweke.

Sampeyan kudu jelas yen aplikasi kasebut gratis kanggo didownload ing Mac App Store, nanging mbutuhake langganan supaya bisa mbusak tandha banyu, ngakses 100 saringan anyar, nggawe gambar kanthi kualitas dhuwur utawa nindakake proses editing kumpulan gambar. Rega langganan iki mingguan 1,99 euro kanggo proyek tartamtu, 2,99 euro saben wulan utawa 14,90 euro saben taun. Sejatine iki bisa uga kurang penting kanggo sawetara pangguna, nanging kudu diklarifikasi sadurunge miwiti nyoba aplikasi kasebut.

Painnt - Pro Art Filter (AppStore Link)
Paint - Filter Art Profree

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)