Colossus, app sing nuduhake kabeh informasi kinerja Mac sampeyan

colossus-app Saiki kita duwe sawetara aplikasi sing ngidini kita ngawasi perangkat keras internal Mac saiki lan prekara sing ditindakake aplikasi Colossus. Aplikasi iki sing saiki gratis kanggo winates ing Mac App Store, Kita bisa narik kawigaten babagan macem-macem informasi sing diwenehake marang pangguna. Mesthi luwih saka siji sampeyan nggunakake utawa wis nggunakake aplikasi asli OS X lengkap, Monitor Kegiatan ing Mac, amarga kanthi Colossus, kita bakal bisa ndeleng informasi sing padha nanging uga widget sing bisa disesuaikan kanggo bilah menu, ikon animasi kanggo dermaga lan ngresiki memori internal.

Kaya sing dicritakake babagan deskripsi aplikasi Colossus, monitor sistem canggih sing bisa ditampilake CPU, memori, jaringan, informasi baterei lan panyimpenan ing hard drive. Kanthi iki, kita bisa ndeleng rincian kinerja ing Mac lan ngresiki saka memori.

colossus-app-1

Kanggo sing seneng seneng informasi iki lan pengin nyoba, aplikasi saiki gratis dadi aja nganti tundha ndownload saka Mac App Store minangka kita ora ngerti kapan bakal bali rega regane 2,99 euro.

Ukuran aplikasi yaiku 2,9 MB lan kita bisa ujar manawa mung sarat sing kudu diinstal yaiku Mac kita duwe OS X 10.6.6 utawa luwih anyar lan duwe prosesor 64-bit. Dadi biasane app kanggo kabeh wong.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Javier Escartín ngandika

    Ayo coba !!!!

bool (bener)