Aplikasi Gmail gratis kanggo wektu winates

aplikasi-gmail-1

Iki minangka salah sawijining aplikasi sing bisa narik kawigaten kanggo kabeh wong sing duwe siji utawa luwih saka siji akun email karo Gmail. Iki minangka aplikasi manajemen surat sing padha karo aplikasi sing kasedhiya ing iOS, a Pangurus email Gmail liwat aplikasi. Kajaba iku, sampeyan bisa ngakses lan ndeleng kabeh email kanthi lambang sing katon ing menu ndhuwur aplikasi ing Mac, sing uga bakal nuduhake kabar babagan email sing mlebu kabeh kapan wae.

Ing aplikasi produktivitas iki, sampeyan bisa nambah macem-macem akun email supaya bisa ngontrol lengkap lan total. Sawise ndownload lan nginstal aplikasi kabeh aplikasi Google bakal diinstal kanthi otomatis (6 khusus) YouTube, Google Drive, mesin telusuran Google lan sisa aplikasi perusahaan kasebut.

aplikasi-gmail

Fungsi aplikasi umume gegandhengan karo email. Sawetara fungsi sing bisa disorot yaiku ngidini kita nggawe trabasan keyboard kanggo mbukak aplikasi Gmail email lan ngobrol utawa ngaktifake mode jendhela kanggo ngatur email kanthi luwih apik lan ora gumantung karo situs web, ing antarane fungsi liyane sing gegandhengan karo email.

Saiki aplikasi kasedhiya gratis nalika regane biasane yaiku 2,99 euro. Sampeyan bisa langsung ndownload aplikasi saka tautan iki utawa saka ngisor, nanging aja nganti suwe yen rega mundhak.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   JoseManuel (@JuglarGeek) ngandika

    Aku rada bingung nalika ngerti manawa ana aplikasi Gmail asli kanggo OSX, iku bakal luwih apik.

bool (bener)