Tyke, app kanggo nulis cathetan sing bakal kasedhiya ing menu bar

Tyke kanggo cathetan gratis Mac ap

Bebener iki saben-saben kita ngilangi luwih akeh kertas ing urip. Iki ora mung mbantu nduwe lingkungan sing luwih teratur, nanging uga mbantu lingkungan. Ing kantor, elemen penting yaiku notebook cilik utawa "Post-it" sing misuwur, supaya bisa nulis cathetan kanthi cepet nalika ana ing telpon utawa pangeling sederhana kayata nomer utawa sandhi.

Kelemahane iki yaiku yen kertas kasebut tiba, kita ora bakal duwe tindakan liya. Iki bisa ditambah karo app gratis Tyke. Aplikasi cathetan cilik sing diinstal ing Mac lan katon ing garis menu ing komputer. Sawise diinstal, lambang cilik notebook bakal katon ing garis lan mung klik ing kothak bakal katon ing endi sampeyan bisa njupuk cathetan.

Cathetan app Tyke kanggo Mac gratis

Pengoperasine gampang lan ora ngidini nggawe embel-embel. Siji-sijine iku mung apik kanggo Tyke: njupuk anotasi cepet lan jaga ing kana nganti kita mutusake mbusak. Kajaba iku, ana sing penting banget yaiku yen kita ngerti manawa cathetan kasebut ora mesthi katon. Yaiku, pangembang ngerti manawa ana informasi sensitif lan cara sing luwih apik tinimbang bisa ndhelikake anotasi kita kapan wae. Iki bakal dadi gampang kaya ngeklik titik ing layar maneh kanggo ndhelikake cathetan. Supaya bisa katon maneh, kita mung kudu klik maneh ing lambang ing garis ndhuwur.

Saiki, kaya sing diandharake saka cultofmac, siji-sijine "nanging" Tyke duwe yaiku ora bisa diluncurake liwat trabasan keyboard; sampeyan kudu tetep nggunakake mouse. Saka portal kasebut nuduhake alternatif kanggo Tyke —SwiftText—, sing nambah trabasan keyboard, nanging ing sisih liya regane 2,29 euro liwat Mac App Store. Elinga yen Tyke ora diunduh liwat platform Apple, dadi sampeyan kudu duwe pilihan kanggo nginstal lunak saka pihak katelu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Serge Rivas ngandika

    Aku rumangsa aplikasi iki kepenak banget, sejatine minangka ide sing apik banget.

  2.   rk ngandika

    Ana alternatif, sing sejatine aku ngerti sawetara dina kepungkur bebas diarani tmpNote sing duwe trabasan keyboard lan ana ing AppStore

bool (bener)