Aplikasi kerja sing diisi dening Steve Jobs adol $ 222.400

Steve Jobs Letter

Ibuku asring banget ujar manawa "ana kabeh wong." Lan apa sebabe dheweke. Ana wong sing gelem mbayar luwih saka rong atus ewu euro kanggo formulir kerja sing dadi pendiri rekan Steve Jobs sing diisi ing taun 1973, nalika dheweke rampung sinau ing Reed College.

Kertas noda kosong sing bisa migunani banget kanggo para kolektor amarga diisi tangan dening salah sawijining wong sing paling apik ing Amerika: pendiri Apple Steve Jobs

A sawetara dina kepungkur Aku ngirim kabar yen dokumen langka bakal dilelang. Asli aplikasi proyek sing diisi tangan dening Steve Jobs ing taun 1973. Dadi, lelang wis kedadeyan, lan wis adol rega $ 222.400 ing lelang ing London.

Dokumen kasebut didol tanggal 24 Februari kanthi lelang online suwene sebulan. Pakaryan ngisi aplikasi maneh ing dina ngarep-arep entuk kerja sawise metu saka Reed College, sing dirawuhi udakara nem wulan. Setahun mengko, ing taun 1974, Jobs gabung karo Atari dadi teknisi, ing ngendi dheweke banjur gabung karo Steve Wozniak kanggo nemokake Apple ing taun 1976.

Formulir Pakaryan

Steve Jobs uga golek gaweyan, kaya bocah liyane sing umure padha.

Ing formulir kasebut, sing sadurunge wis payu udakara $ 175.000 udakara telung taun kepungkur, Jobs nyoroti "Inggris lit" minangka keahliane, lan uga ndhaptar "teknologi elektronik" lan "insinyur desain" minangka katrampilan lan minat khusus. Pendhiri Apple uga nyathet katrampilan komputer lan kalkulator.

Cathetan lelang kasebut nyatakake "kondhisi sing apik banget", kanthi "noda ringan lan pita bening lawas ing sisih ndhuwur." Dokumen kasebut diiringi kabeh dokumentasi sing ana gandhengane sing negesake keasliane.

Yen ngetutake pamindhahan nilai sing padha karo wektu, pembeli anyar bakal bisa adol sajrone telung taun maneh lan entuk luwih saka $ XNUMX. Aku mesthi mikir manawa investasi ing Apple minangka taruhan sing aman ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.