Aplikasi Telegram kanggo Mac dianyari nganggo warta sing menarik

telegram

Saiki sampeyan kabeh wis ngerti panggunaan saben dinane sing dakkirim menyang aplikasi olahpesen cepet Telegram. Mesthi luwih saka siji sampeyan uga nggunakake saben dina lan iki versi anyar 2.12 nambahake seri fitur anyar sing tenan menarik.

Kanggo saiki lan minangka tambahan perbaikan kinerja lan stabilitas aplikasi Mac, sawetara pangguna ngeluhake kegagalan ing counter pesen (lingkaran abang) lan iki wis diperbaiki ing versi iki, saliyane iki nambahake opsi kanggo sunting pesen ing aplikasi Telegram nganti rong dina sawise dikirim lan liya-liyane ...

Pilih pangguna saka dhaptar lan sebutno ing grup sing nggunakake langsung @ + jenengmu, seneng dhaptar anyar wong sing digoleki utawa kanthi gampang temokake trabasan menyang bot bawaan ing menu lampiran minangka bagean saka warta iki ing versi anyar Telegram.

telegram-mac

Dandan liyane sing dileksanakake ing versi anyar iki sing dirilis dina iki yaiku nduwe emotikon, GIF lan stiker ing bentuk garis ing sisih jendhela. Dadi, saiki nalika ngeklik lambang kasebut supaya emotikon utawa GIF animasi beda katon Kita bakal luwih gampang golek sing pengin dikirim. Emoticon tetep sanajan kita ngganti obrolan utawa klompok lan Kanggo nutup, klik ing emoticon ing bilah teks.

Temenan aplikasi kasebut isih gratis kanggo kabeh wong sing pengin ndownload ing Mac lan beda karo versi sing bubar dirilis Tampilan Kanggo OS X lan Windows, app ora mbutuhake piranti supaya bisa digunakake, mula kita bisa ngirim pesen menyang kanca, kulawarga, lsp. sanajan smartphone wis dipateni.

Telegram (Link AppStore)
Telegramfree

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)