Aplikasi Mactracker dianyari dadi versi 7.6

mactraker

Sawise dina-dina sing kuat babagan peluncuran Apple nganggo macOS sistem anyar Sierra, iOS 10, watchOS 3, tvOS 10 lan iPhone 7 lan 7 Plus anyar, kanthi Apple Watch Series 1 lan 2, lsp, aplikasi Mactracker dianyari menyang versi 7.6 kanggo nambah kabeh fitur anyar. Iki minangka salah sawijining aplikasi sing biasane digunakake kanggo golek produk, nomer seri, piranti lunak lan warta liyane sing ana gandhengane karo hardware Apple. Aplikasi iki sing gratis ing Mac App Store Menehi informasi rinci babagan tanggal rilis, rega, memori, model, lsp. Kabeh produk saka perusahaan Cupertino.

Iki minangka warta sing ditambahake ing aplikasi apik sing akeh digunakake kanggo tetep nganyari karo rincian babagan kabeh produk Apple, Mac utawa ora lan kepiye manawa bakal dianyari maneh tanggal 27 Oktober pungkasan karo apa sing dituduhake Apple ing acara sing wis dikonfirmasi «Halo maneh".

  • Dheweke nambahake iPhone 7 lan iPhone 7 Plus sing anyar
  • Apple Watch Series 1 lan Apple Watch Series 2 ditambahake
  • macOS 10.12 Sierra
  • os10
  • watchOS 3
  • tvOS 10
  • Uga Apple ProFile, Macintosh Hard Disk 20, lan Apple Hard Disk 20SC / 40SC / 80SC
  • Dhaptar piranti sing ndhukung iOS anyar ditambahake
  • Data primata Labs Geekbench 4 ditambahake
  • Syarat ditambahake kanggo nginstal macOS 10.12 Sierra lan iOS 10
  • Foto tampilan retina ditambah apik
  • Produk antik lan usang sing ditambahake dening Apple ditambahake

Temenan minangka tambahan kanggo perbaikan kasebut ing babagan informasi aplikasi sawetara kewan omo lan kewan omo cilik saka versi sadurunge wis diatasi.

Mactracker (Link AppStore)
matrackerfree

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)