Aplikasi Magnet sing apik didol kanggo wektu winates

window-magnet-alternatip-to-split-view-3

Minggu iki, kita pengin nuduhake diskon aplikasi sing disenengi banget dening pangguna Magnet. Aplikasi iki ngidini kita nindakake fungsi Split View (ditambahake ing OS X El Captian) kanthi cara sing luwih lengkap ing Mac lan sanajan sejatine akeh sing ora butuh, akeh liyane sing pancen wareg karo sing tuku. Aplikasi saiki duwe rega sing nggawe dheweke pancen menarik lan regane ora 1 euro, tetep ing 0,99 euro kanggo wektu winates.

Sawetara dina kepungkur Magnet nampa a nganyari versi 1.9 nambah optimalisasi kanggo macOS 10.12 Sierra, aktivasi kanthi nyeret saiki wis opsional lan basa Walanda, Polandia, Tionghoa lan Korea wis ditambahake. Durung suwe iki app mundhak regane lan saiki kanthi tawaran wektu winates iki bisa dadi wektu sing pas kanggo njupuk.

Nggunakake Magnet iku gampang lan ngidini kita ngakses garis menu sawayah-wayah tanpa kudu nggunakake mouse. Kajaba iku, kita uga ngidini sampeyan mbukak aplikasi kanthi horisontal tinimbang mbagekke saka sisih menyang sisih layar amarga ngidini fungsi Apple asli, Split View. Ing opsi konfigurasi, kita bisa nggawe macem-macem kombinasi tombol kanggo nyebar aplikasi miturut kabutuhan tanpa kudu nggunakake mouse utawa trackpad lan nggawe kabeh iki gampang lan migunani saben dina.

Magnet (Link AppStore)
magnet€ 7,99

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)