Aplikasi paling apik kanggo nonton film lan seri ing Apple TV 4

Aplikasi paling apik kanggo nonton film lan seri ing Apple TV 4

Tekane Apple TV generasi kaping papat meh seta lan setengah kepungkur wis dadi transformasi sejatine nalika nonton televisi. Sejatine iki wis katon kaya klise, nanging iki kasunyatane sejatine, lan wong-wong sing duwe piranti kasebut ing omah, lan seneng film, serial televisi utawa dokumenter, bisa menehi sertifikasi. Lan iki sanajan kasunyatane manawa klompok media gedhe kayata ATresMedia, Mediaset, lan uga Amazon isih nolak nindakake apa sing kudu ditindakake: ngluncurake aplikasi konten kanggo Apple TV.

Nanging aja nganti ngapusi awake dhewe, Apple TV 4, bebarengan karo sistem operasi tvOS sing hebat, ora bakal dadi apa-apa tanpa kerja keras para pangembang, kaya, amarga sikap klompok sing ora dingerteni kaya sing kasebut ing ndhuwur, Netflix utawa HBO ora bakal duwe mlebu ing negara kita. Mula, artikel iki dudu babagan Apple TV, nanging babagan aplikasi kasebut, sing paling apik miturut pendapatku sing sederhana, sing bisa ngrasakake atusan, ewu, film, seri lan film dokumenter, lali kabeh babagan iklan.

Aplikasi bintang kanggo nonton film lan seri ing Apple TV

Aku wis ngarepake Kiriman iki ditujukan kanggo para nonton sing seneng film lan / utawa serial televisi. Ing Apple TV 4 ana macem-macem aplikasi, nanging dina iki kita fokus ing konten audiovisual.

Aku uga pengin ngarepake manawa sawetara aplikasi ing ngisor iki bakal jelas kanggo sampeyan, nanging amarga wis jelas, kasedhiya ing kene. Apa kita bakal miwiti? Oh, lan yen sampeyan pengin download film gratis, bukak link sing mung ditinggalake sampeyan.

Netflix

Ya, dhisik, kabeh sing paling penting yaiku app Netflix kanggo Apple TV, aplikasi sing misuwur ing rong dimensi:

  1. Kualitas, jumlah lan macem-macem konten sing gedhe tenan, sanajan sejatine pancen ana film sing luwih becik dilalekake.
  2. Antarmuka pangguna sing apik lan logaritma saran.

Kanthi Netflix sampeyan bisa nggawe macem-macem profil pangguna, siji kanggo saben anggota kulawarga, lan sistem bakal sinau apa sing sampeyan seneng kanthi terus-terusan nuduhake film, seri lan dokumenter sing cocog karo kapinterane. Mangkene, bagean "Dhaptarku" tuwuh kanthi tarif sing luwih dhuwur tinimbang sing bisa sampeyan gunakake, lan suwe-suwe saya akeh, dadi saya tepat.

Daredevil, Narcos, House of Cards, Santa Clarita's Diet lan atusan judhul liyane mung sawetara conto sing bakal ngganggu sampeyan.

HBO

Kita ora bisa nglirwakake app kasebut HBO kanggo Apple TV Nanging, Iki minangka bagean saka pilihan iki kanggo kualitas konten tinimbang karo kualitas aplikasi kasebutWestworld, Paus Muda, Kawat, Lembah Silicon, Game of Thrones, The Exorcist, Tabboo, lsp., nuduhake kualitas konten HBO, kaya biasane, kajaba, antarmuka panganggo tetep akeh sing dikarepake: sampeyan ora bisa nggawe profil pangguna, ora bisa nambah seri menyang dhaptar nanging bab individu, lan mesthine ora "cerdas" kaya Netflix.

Nanging, yen sampeyan seneng film lan seri, HBO ora bakal absen.

Seri RTVE lan TV Klan

Kita wis ndeleng rong layanan TV streaming sing, kaya sing wis dingerteni, dibayar; nanging, tawaran kasebut, sanajan winates, luwih akeh. Aku nyelehake aplikasi ing kumpulan sing padha Seri RTVE, kanthi sampeyan bisa ngrasakake pirang-pirang seri kanthi lengkap, gratis lan tanpa iklan ing televisi publik Spanyol, lan TV Klan, aplikasi sing padha nanging karo konten bocah lan uga ing basa Inggris supaya bocah cilik bisa sinau basa iki.

Loro-lorone gratis lan sampeyan bisa ndownload langsung saka App Store ing Apple TV, lan duwe versi iOS.

Infuse lan Plex

Yen sampeyan seneng ndownload film, seri, film dokumenter, program menyang Mac utawa hard drive eksternal, kanthi Infus utawa karo Plex sampeyan bisa langsung menikmati kabeh konten iki ing Apple TV 4 tanpa nggunakake AirPlay saka piranti iOS.

Aku ora bakal menehi katrangan babagan masing-masing amarga bisa mbandhingake banget, nanging aku ngajak sampeyan mriksa kaloro kanthi tliti lan milih sing paling cocog karo kepentingan sampeyan. Aku ninggalake sampeyan link saka kalorone.

VidLib

VidLib Iki app sing apik banget sing bakal dak simpen dadi pungkasan. Apa sampeyan bisa mbayangake bisa deleng kabeh konten sing disebarake ing kaca kayata HDFull, Pordede, Series Dando, lsp. langsung ing Apple TV? Dadi aja ngomong maneh. Mesthi, VidLib minangka fungsionalitas, sanajan aku ngerti manawa pangembang nggawe pengalaman pangguna sing bakal ngejutake kita.

VidLib minangka perpustakaan video-on-demand pribadi.

Sampeyan bakal bisa seneng saluran video-on-demand ing basa Spanyol sing ditambahake dening komunitas. Nanging sing paling apik yaiku sampeyan bisa nambah saluran video lan nggawe perpustakaan dhewe.
Sistem kita bakal nggoleki lan ngekstrak, saka situs web sing sampeyan ateges, direktori video lan tautane. Yen sampeyan bisa nemokake, sampeyan bisa nambah web minangka saluran menyang dhaptar. Lan yen sampeyan ora sukses, amarga situs web durung didhukung karo algoritma, aja padha sumelang, sampeyan bisa ngirim alamat web menyang kothak saran saka app.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Rodrigo Camacho ngandika

    Lan kresek lan mubi?