Podcast, aplikasi iOS 10 sing diabaikan

Lali podcast ios 10 desain ulang

Podcast minangka aplikasi iOS eksklusif sing ngidini kita ndownload, langganan, lan ngrungokake program radio utawa podcast sing diunggah ing iTunes, tanpa kudu golek aplikasi pihak katelu. Apple minangka sing pertama ngemot aplikasi asli kanggo jinis konten kasebut ing sistem operasi, lan saiki perusahaan liyane wiwit nggawe dhewe, ndeleng potensial konten jinis iki.

Kanthi iOS 10 kita wis ndeleng pangowahan ing antarmuka saka akeh aplikasi asli lan akeh elemen kayata Pusat Kontrol utawa layar kunci, sing wis dibahas ing artikel sing menehi komentar panggunaan lagi disedhiyakake lan mupangate. Sanajan wis ngrancang tampilan Apple Music, aplikasi Podcast tetep kanthi desain sing padha karo sistem sadurunge.

iOS 10 lan Podcast tanpa desain ulang

Akeh wong sing kaget nalika intine nalika nuduhake surat gedhe lan peteng sing nguwasani antarmuka aplikasi Musik. Dheweke uga ngganti tampilan pamuter lan ukuran lambang. Masalahe yaiku kanggo aplikasi Podcast, dheweke ora ngenalake sing anyar utawa ngowahi apa-apa kanthi visual. Siji-sijine yaiku saiki kita ndeleng podcast luwih gedhe, nanging garis puter maneh sing bisa dibukak utawa bisa ngaso program tetep padha karo sadurunge. Wis ora diganti. Apa tegese Apple lali babagan aplikasi Podcast utawa dheweke luwih seneng mbedakake kaloro aplikasi kasebut?

Aku nganggep kabeh sistem operasi kudu miturut desain sing padha. Yen sampeyan pengin mlebu huruf gedhe lan malah ikon sing luwih gedhe ing Apple Music, aku ora ngerti sebabe sampeyan uga durung nindakake ing Podcast. Aku ngrungokake program saben dina lan ndeleng antarmuka sing wis tuwa. Muga-muga ing antarane saiki nganti wulan September, dheweke nuduhake sawetara pangowahan ing betas utawa paling ora nindakake apa-apa sing ana gandhengane karo aplikasi iki, sing kayane wis ditinggalake utawa dheweke ora menehi pentinge sing cocog.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)