Aplikasi Twitter saiki kasedhiya ing macOS Catalina amarga Catalyst

Dina iki kita wis nampa versi anyar sing ditunggu-tunggu Twitter kanggo macOS Catalina. Wis pirang-pirang taun aplikasi Twitter ana ing Mac, nanging jaringan sosial mandheg nganyari versi kanggo macOS, kanthi fungsi anyar sing digabung. Yen ora, pangguna Twitter yen pengin ngakses Twitter, kita kudu ngakses saka web.

Nanging matur nuwun kanggo Proyek katalis, kita duwe versi anyar Twitter kanggo macOS. Mesthi, mung kasedhiya kanggo macOS Catalina. Alesan sing saiki duwe Catalyst yaiku gampang porting app saka iOS menyang macOS.

Dadi versi iki kudu mirip versi sing ana ing iPad. Sawise didownload lan dites fungsi sing pertama, kita bisa ujar manawa meh padha kajaba sawetara panyesuaian. Bedane kasebut fokus ing langkah-langkah kanggo ngganti akun twitter. Saiki, kajaba adaptasi cilik iki, fungsi liyane sing meh padha. Pengalaman pasca instalasi saka Toko Mac App, rada bingung. Sawise mlebu ing jeneng pangguna lan sandhi, tweet ora katon sawetara menit. Kaya-kaya dheweke kudu pramuat sadurunge ngrasakake aplikasi kasebut.

Minangka antarmuka, identik karo versi iPad. Kita duwe opsi konfigurasi sing padha, kalebu tema miturut mode sistem sing dipilih. Siji opsi sing dadi sukses banget yaiku kemungkinan kompres informasi utawa tambahake. Nalika mbukak aplikasi, sampeyan bakal weruh lambang aplikasi lan tweet sing khas. Nanging ya sampeyan babagan pinggiran tengen saka aplikasi ing sisih tengen, tren ditampilake banjur jeneng lambang ing sisih kiwa.

Lan mesthine nggabungake trabasan kanggo sing ngentekake pirang-pirang jam ing ngarep Twitter kanggo kerja utawa santai. Contone, pencet Prentah + N kita nggawe tweet anyar. Mula, versi anyar Twitter iki minangka pratelan maksud sing apik tumrap pangembang aplikasi jaringan sosial iki kanggo nambah aplikasi. Lan mesthine, dorong pangembang liyane kanggo ngimpor versi iOS menyang macOS.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.