Aplikasi Cuaca Veteran AeroWeather Tekan OS X

aeroWeather-1

Nalika ngomong babagan aplikasi kanggo ndeleng cuaca, kita kudu eling sawetara pilihan sing kasedhiya pancen jembar. Ana sawetara aplikasi sing visual banget, liyane sing duwe antarmuka apik, sawetara antarmuka minimalis lan liyane sing nawakake akeh data.

Ing kasus iki, kedadeyan anyar AeroWeather, kita bisa ngelasake ing aplikasi meteorologi sing ditawakake akeh informasi cuaca adhedhasar bandara. Sing apik yaiku kabeh informasi menarik lan sampeyan bisa entuk data kanthi cepet kanthi ngakses saka garis menu aplikasi.

aeroWeather-2

Aplikasi kasebut tetep didhelikake nalika mbukak lan nawakake pangguna akeh informasi mung kanthi ngeklik. Kita duwe data METAR, TAF apa sing pengamatan cuaca lan ramalan saka luwih saka 4000 bandara lan kita bisa ngganti unit sing nuduhake informasi kasebut. Saliyane, ujar manawa sampeyan bisa ndeleng informasi meteorologi ing sawetara bandara sekaligus, ana ing kutha utawa ora.

Kita yakin manawa luwih saka siji sing wis ana kenal karo aplikasi iki utawa paling ora jenenge. Sampeyan kudu nyathet yen aplikasi sing wis ana ing iOS wiwit 2010Ya, pass nyata yen njupuk sawetara aplikasi sing bakal dilaporake babagan cuaca. Saiki aplikasi duwe versi kanggo pangguna Mac lan kasedhiya ing patang basa: Spanyol, Inggris, Prancis lan Jerman, uga bakal yakin bakal kasedhiya ing luwih akeh basa.

Bar Menu AeroWeather (Link AppStore)
Bar Menu AeroWeather€ 3,99

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.