Aplikasi Amazon Prime Video anyar teka minggu iki ing Apple TV

Amazon Perdhana

Aplikasi platform streaming Amazon Prime Video bakal nampa nganyari gedhe, kanthi owah-owahan visual lan fungsional sing gedhe. Lan sanajan versi kanggo iOS lan iPadOS isih ana ing tahap tes, piranti Apple TV wis bisa nikmati minggu iki.

Dadi yen sampeyan duwe a Apple TV, sampeyan saiki bisa seneng aplikasi anyar kanggo nonton konten Amazon Prime Video ing TV. Ing tangan liyane, yen sampeyan biasane ndeleng platform iki ing iPhone utawa iPad, sampeyan isih kudu ngenteni sawetara sasi kanggo bisa nganyari aplikasi kanggo versi anyar.

Amazon wis nampilake aplikasi anyar supaya bisa nikmati platform video streaming: Amazon Prime Video. Aplikasi sing wis rada ketinggalan jaman, lan saiki nampa desain visual anyar lan cara anyar kanggo nampilake konten audiovisual.

Senajan versi kanggo iOS lan iPadOS durung rampung, bakal diluncurake ing pungkasan taun), yen sing nduweni Apple TV bakal bisa nikmati wiwit minggu iki, bebarengan karo pangguna SmartTV tartamtu, konsol game, Fire TV, lan piranti Android.

Lingkungan visual anyar

Aplikasi anyar nduweni a pandhu arah menu luwih intuisi, lan kanthi mangkono layanan streaming Video Perdana bakal bisa diakses kanthi cara sing luwih gampang. Kanthi menu navigasi ing sisih kiwa layar, bakal diluncurake kanthi enem kaca utama: Ngarep, Toko, Telusuri, TV Langsung, Gratis karo Iklan, lan Barangku.

Kanthi nganyari iki, uga bakal ana pilihan sing bisa ditindakake nelusuri macem-macem kategori kayata "Film", "Acara TV" utawa "Olahraga".

Lan pungkasan, desain anyar app uga nggampangake pangguna ngerti isi apa klebu karo akun Perdana dibandhingake karo apa sing kasedhiya kanggo tuku, soko app saiki nggawe rada larang kanggo mangerteni.

Dadi kanthi app anyar, tandha visual anyar nuduhake video sing kalebu kanggo pangguna sing duwe lambang biru kanggo mbedakake saka sing kasedhiya kanggo nyewa, tuku, utawa nonton yen sampeyan duwe akun. Amazon Perdhana.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.