Aplikasi web Apple Music resmi diluncurake

Apple Music

Wis sawetara suwe Web Apple Music makarya ing mode beta, nanging saiki wis resmi rampung. Kita setuju manawa nduwe aplikasi asli ing Mac ora masuk akal, nanging kadhang luwih praktis mbukak tab anyar ing browser tinimbang mbukak aplikasi anyar.

Sampeyan uga luwih becik nggunakake Apple Music saka komputer nganggo Windows utawa Linux tanpa nyusahake urip sampeyan. Sampeyan ngetik web, sampeyan log nganggo ID Apple, lan sampeyan wis duwe kabeh musik. Dadi ing sawijining wektu, sampeyan bisa sukses. Kayane inisiatif sing apik. Aku nambah menyang favoritku.

Wis beta wiwit wulan September, aplikasi web Apple Music pungkasane wis aktif kanggo kabeh pangguna. Web, sing dununge ing music.apple.com (ora ana awalan beta) ngidini pangguna ngrungokake konten Apple Music tanpa kudu nggunakake aplikasi asli.

Pengalaman umum nggunakake Apple Music liwat browser web Mirip banget kanggo nggunakake aplikasi khusus. Ana spanduk sing promosi dhaptar lagu lan acara anyar kaya konser "One World Together at Home" sing bakal teka. Nalika muter lagu, pilihan kanggo muter utawa ngaso padha persis.

Uga ana tab «Para ti«,«Jelajahi»Lan«Radio«Bebarengan karo opsi telusuran kanggo nemokake lagu utawa artis kanthi manual. Sampeyan duwe tombol mlebu kanggo mlebu nganggo ID Apple lan entuk akses menyang perpustakaan pribadi.

Saiki njupuk situs web Apple Music saka tahap beta lan mbukak kanthi kabeh isine minangka keputusan sing wicaksana saka perusahaan. Ing wektu kasebut kunci Total, kabeh platform audio lan video streaming praktis penting ing omah ing saindenging jagad.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.