Aplikasi ngowahi OPPO Watch lan OPPO Band sing kompatibel karo Apple Health

Watch OPPO

Iki prekara sing ora bisa suwe nanging nduweni jam tangan OPPO Watch utawa gelang OPPO Band, bisa nyinkronake data sing dipikolehi karo aplikasi kesehatan Apple. Kita ngerti manawa aplikasi iki ora nawakake kabeh kemungkinan sing ana nalika nggunakake Apple Watch langsung, nanging kayane nawakake cukup data kegiatan lan kesehatan.

Ditemokake dening pangembang XDA, aplikasi HeyTap ngidini pangguna OPPO nglumpukake lan nganalisa data pelacakan kesehatan lan kesehatan sing dikumpulake dening piranti kasebut.

Kajaba iku desain jam tangan iki saka perusahaan Tionghoa meh padha karo Apple Watch Dadi, miturut prinsip, nalika diluncurake ing pasar, akeh pangguna sing tuku piranti kasebut karo sing saka perusahaan Cupertino.

Aplikasi sing ditemokake XDA yaiku bisa ngrekam lan nampilake data kualitas turu, kegiatan saben dinane, dhukungan kanggo notifikasi iPhone lan band olahraga OPPO uga bisa ngrekam data saturasi oksigen getih, SpO2.

Ya, kabeh pangguna sing duwe piranti OPPO kaya sing kasebut ing kene, bisa nyinkronake piranti karo iPhone amarga aplikasi pelengkap OPPO HeyTap Health sing gratis ing App Store. Apa sampeyan mikir aplikasi iki bakal suwe banget ing App Store?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.