Cleaner Pro - Aplikasi kanggo ngatur kontak lan ngilangi duplikat

kontak duplikat aplikasi pro sing luwih resik

Nindakake tradhisi nyaranake aplikasi sing wis ditawakake minggu iki, aku arep crita Pro sing luwih resik, aplikasi sing disaranake akeh media digital, pangguna lan blog, lan aku seneng nyoba pirang-pirang wulan, ing iPhone pribadi uga boss sadurunge ing perusahaan.

Sinau ngatur kabeh kontak sampeyan. Ngilangi duplikat, nggawe salinan cadangan, ekspor minangka excel lan liya-liyane, kabeh berkat Cleaner Pro.

Cleaner Pro, cara paling apik kanggo ngatur jadwal sampeyan

Dina iki aku nggawa aplikasi sing ora bisa ilang ing piranti sampeyan, yaiku iPhone utawa iPad. Cara paling apik sing ditemokake saiki kanggo njaga kontak lan tanggalan sing apik. Yen ing sawijining dina aku nemokake sing luwih apik, aku nyaranake marang sampeyan, nanging aku mikir sing iki bisa digunakake kanthi apik lan lengkap supaya aku angel ngalahake.

Nduwe antarmuka sing gampang banget lan intuisi, dipérang dadi bagean. Deleng kontak sampeyan lan tututi langkah-langkah sing dikandhani. Sing duwe jeneng sing padha utawa duplikat bakal ditampilake yen sampeyan pengin gabung dadi siji supaya ora dibaleni lan disederhanakake jadwal sampeyan, uga ngresiki sing isih ana.

Gawe salinan serep lan bareng karo akun email Google+ utawa liyane, iku cara paling apik kanggo aja nganti ilang. Kontak apa sing sampeyan tampa tanpa nomer telpon? Pro Cleaner bakal ngandhani, saliyane karo akeh wong liya kaya tanggal ulang tahun lan pirang-pirang dina maneh.

Umumé, aplikasi kasebut lengkap banget lan aku ora bakal kejawab apa-apa liyane kanggo ngatur kontak lan ngresiki agenda saka wektu. Sithik mbaka sethithik ngenalake perbaikan lan fitur anyar, mula minangka pilihan sing disaranake. Pro Cleaner ing App Store.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)