Apple Pay ora bisa digunakake ing kaca sing ningkatake ideologi Nazi utawa rasis

Kaya biasane sing dakcritakake ing kene, Kabeh ekstrem ala. Iki kedadeyan ing Amerika Serikat saiki kanthi demonstrasi lan nglawan perisakan patung pahlawan lokal ing Charlottesville. 

Kajaba kontroversi, posisi Apple ing babagan iki mesthi jelas banget lan jinis ideologi sing nglanggar hak-hak masarakat mesthi ditolak. Saiki sawise kabeh kedadeyan, misale jek Apple mriksa sawetara situs web sing bisa ningkatake ideologi jinis iki lan mandheg ngidini panggunaan pembayaran Apple Pay.

Buzzfeed nuduhake kepiye sawetara situs web sing adol, nampilake utawa promosi simbol Nazi utawa rasis mandheg supaya layanan Apple kasedhiya. Iki yaiku soko sing jelas banget ing aturan Apple Pay dhewe, nanging kita mbayangake manawa kanthi rame amarga rapat umum ing Charlottesville, dheweke ngerti situs kasebut promosi "Gething, intoleransi lan panganiaya" mandheg nawakake layanane ing dheweke.

Nos kita nemokake luwih akeh perusahaan teknologi sing nentang tumindak kasebut lan dheweke wis mblokir utawa ngilangi kabeh sing ana gandhengane karo ideologi ekstremis kasebut ing situs. Jenis tumindak utawa jinis kekerasan apa wae kudu dikutuk dening panguwasa tanpa welas. Yen sampeyan uga nambah kekuwatan perusahaan gedhe, sampeyan bisa nambah kekuwatan, nanging nyatane pancen angel banget kanggo mateni lan sanajan sejatine minangka langkah penting, iku ora final, amarga saben wong beda-beda mikir masalah iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.