Apple Arcade saiki kasedhiya kanggo Mac ing macOS Catalina Golden Master beta

Cross-platform Apple Arcade Sawetara jam kepungkur Apple ngluncurake versi kasebut Master Emas MacOS Catalina kanggo pangembang. Iki minangka versi terakhir saka sistem, kajaba pangaturan suntingan utawa fitur pungkasan sing wis dites Apple lan ora pengin diungkapake nganti rilis menyang masarakat umum.

Ing versi iki kita wis duwe Apple Arcade kanggo pangguna Mac. Versi iki wis operasional lan pangembang wis nyoba kanggo kompatibilitas. Versi pungkasan kanggo masarakat umum bakal diprodhuksi wulan iki tanggal Oktober, sanajan sing paling kamungkinan yaiku duwe versi final ing minggu ngarep.

Yen sampeyan ora ngerti babagan Apple Arcade, a platform game dening langganan. Pangguna duwe akses menyang luwih saka 100 game dikembangake khusus kanggo Apple Arcade. Game kasebut bisa bareng karo akun iCloud saka «Ing Kulawarga». Regane slangganan € 4,99 saben wulan. Game kasebut yaiku platform salib Ing ekosistem Apple, yaiku, kita bisa main ing Mac, nanging uga ing iPad, iPhone utawa Apple TV. Lan mesthine kita bisa miwiti game ing siji piranti lan nerusake game ing piranti liyane, gumantung apa kita lagi kerja, ing sepur utawa ing omah.

Game Arcade Apple

Lengganan ngidini kita seneng game kanggo kabeh umur lan jinis, kita uga ora duwe pariwara nalika main. Kanggo seneng platform game iki ing Mac, sampeyan kudu menyang Mac App Store. Kahanan anyar sing paling relevan yaiku ing kene sampeyan uga bisa masangake kontrol nirkabel kasebut PlayStation 4 utawa Xbox supaya pengalaman game ora bisa dikalahake.

MacOS Catalina minangka sistem sing bisa digunakake kanthi lancar lancar banget ing Mac, meh saka betas pisanan. Saliyane Apple Arcade, kita duwe warta liyane kayata aplikasi anyar saka Musik, Podcast, uga antarmuka anyar Foto. Ing babagan fungsi sing kita lakoni Layar Wektu Ora ngidini nyorot layar Mac menyang iPad. Nanging sing paling relevan bakal teka ing wulan ngarep kanthi adaptasi aplikasi iOS menyang macOS, entuk interaksi lan produktivitas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.