Apple bali dadi tuan rumah lokakarya Jam kanggo siswa

Jam-Kode-2015

Setahun maneh lan saiki telung, Apple bakal kalebu proyek kasebut Jam Code dipromosikan dening organisasi Code.org sing ngupayakake supaya program komputer entuk luwih akeh bocah ing macem-macem negara. Iki dimaksudake kanggo mesthekake yen jumlah pangembang potensial kanggo nambah aspek teknologi. 

Ora rahasia manawa proyek pangembang aplikasi kanggo platform apa wae dadi urutane umume lan babagan Apple luwih prelu amarga duwe sawetara toko aplikasi paling gedhe sing ana. 

Ing minggu tanggal 7 nganti 13 Desember, dina bakal dianakake ing macem-macem wilayah ing jagad iki sing program bakal nyedhaki bocah cilik. Minangka Apple prihatin ing Toko Apple tartamtu Lokakarya sakjam digawe saka pirang-pirang negara kanggo bocah-bocah wiwit umur enem taun.

jam-kode-kaca

Proyek iki nggabungake akeh perusahaan sing kondhang, lan ing antarane kita bisa ngarahake Apple, Facebook utawa Google minangka pelopor. Ing adress sabanjure sampeyan bakal bisa ngerti luwih lengkap babagan apa apa sing wis disiapake Apple kanggo dina kasebut lan kepiye carane melu. 

Inisiatif iki asale saka pendiri organisasi Code.org, Hadi Partovi lan bakal dingerteni ing Apple Store ing SoHo ing New York tanggal 7 Desember jam 18:00 sore wektu lokal. Ora bisa dipungkiri manawa acara iki minangka acara nirlaba sing nggoleki bocah-bocah supaya bisa ndeleng program komputer minangka perkara saben dina.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)