Apple bali kanggo nyakup ikon pisau ing Final Cut kanggo ngganti gunting

ikon gunting pro pungkasan

Saben versi anyar saka sistem operasi utawa aplikasi biasane cocog karo owah-owahan estetika, pangowahan estetika sing bisa ditampa kanthi macem-macem cara dening pangguna. Yen ngomong babagan iOS 15, akeh pangguna sing ngetutake tanpa ngerteni ide dununge bar navigasi Safari lan operasine, saiki sing isih bisa diganti Apple sadurunge dirilis versi final.

Yen ngomong babagan aplikasi kanggo Mac lan ngrancang pangowahan sing durung disenengi pangguna, mula kudu dirembug Fungsi piso Final Cut. Nganyari paling anyar saka aplikasi iki, ngganti lambang agul-agul kanggo ngethok video nganggo gunting. Nganti saiki apik banget. Nanging, lambang anyar iki ora nindakake fungsine saka ngendi sing bakal dikarepake.

Ing rincian babagan nganyari pungkasan sing ditampa aplikasi Final Cut sawetara dina kepungkur, kita bisa maca:

  • • Nambah stabilitas nalika ngekspor nganggo basa macOS lan preferensi wilayah tartamtu.
  • • Nambah stabilitas nalika muter konten multimedia H.264 utawa HEVC.

Kaya Apple ora nglaporake rincian aplikasi babagan nganyari ikon agul-agul, Apple uga ora nglaporake rincian babagan update paling anyar iki wis ngowahi pangowahan lan wis ditinggalake nganti kerjane versi 10.5.3 dirilis tanggal 17 Juni.

Ing gambar sing dikirim dening Marques Brownlee ing Twitter, kita bisa ndeleng setelan nglereni ikon gunting tinimbang agul-agul, ora ngidini pangguna nggunakake fungsi kasebut kanthi cepet, nanging gumantung karo garis pemotong sing diwakili.

Final Cut Pro (Link AppStore)
Final Cut Pro€ 299,99

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.