Apple bali menyang sesi adhep-adhepan "Dina iki ing Apple" ing Eropa

Dina iki ing Apple

Apple wis nerusake, saiki kayane ya, Sesi adhepan langsung "Dina iki ing Apple" ing toko Apple ing Eropa, kalebu Spanyol, Jerman, Walanda, Italia, Inggris, Prancis, Turki lan Brussels, nawakake pangguna kesempatan kanggo ketemu, kaya sadurunge pandemi, kanggo sinau, kolaborasi lan njelajah jagad saka piranti Apple lan bisa entuk paling metu saka wong-wong mau.

Apple taun kepungkur nundha sesi tatap muka Dina iki ing Apple Amarga virus corona lan sanajan, mbaka sethithik, Apple Store dibukak maneh, sesi Dina iki ing Apple ora kasedhiya maneh, dadi kelas online liwat YouTube.

Wiwitane, perusahaan ngarep-arep bisa bali menyang normal ing Eropa lan Amerika Serikat. 30 AgustusNanging, paningkatan infeksi varian Delta lan keprihatinan kanggo kesehatan lan safety staf lan pelanggan perusahaan kasebut nulak wektu tundha maneh kanggo sesi adhep-adhepan dening Dina iki ing Apple sawijining dina sawise wara-wara kondur.

Minangka sesi sing adhep-adhepan, Apple wis nerbitake sesi Dina ing Apple ing YouTube, kabeh jinis sesi Dheweke kalebu fotografi nganti teken seni.

Yen sampeyan pengin seneng bali saka kelas pasuryan kasebut, sampeyan saiki bisa pesen lan melu Dina iki ing sesi Apple kanthi mriksa web babagan tanggal, wektu, lan kasedhiyan toko lokal sampeyan.

Minangka langkah pencegahan, Apple ngajak kabeh pamiarsa supaya nganggo topeng, kanggo njaga jarak sosial lan njupuk tindakan kesehatan lan keamanan tambahan adhedhasar kahanan lokal.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.