Apple Maps bakal nambah informasi babagan kamera kacepetan, kacilakan lan kemacetan lalu lintas

Peta

Versi beta saka sistem operasi Apple sing beda-beda digunakake kanggo nggawe kabeh luwih stabil, aman lan kanggo nambah fitur anyar. Ya kayane anyar Versi beta iOS 14.5 nambahake perubahan ing aplikasi Maps. Ing kasus iki saka TechCrunch Dheweke nuduhake sawetara rincian warta kasebut lan umume warta ing informasi sing ditawakake Maps.

Kabeh warta apik lan ing babagan iki kira-kira nambahake informasi babagan radar tetep, kacilakan sing kedadeyan ing dalan sing wis ditandhani rute lan macet. Babagan kemacetan utawa retensi lalu lintas, saiki kita wis duwe aplikasi sing padha nalika nuduhake kepadatan lalu lintas kanthi sawetara baris, nanging uga bakal tanggung jawab kanggo privasi pangguna lan bakal ngidini nyetel pelacakan, kayane bakal nambah ...

Tanpa mangu-mangu, dheweke entuk batere nganggo aplikasi Maps lan wiwit tekane mbaka sethithik dianyari lan ditingkatake dadi alternatif sing apik menyang Google Maps utawa malah Waze, nanging sing terakhir ngluwihi sawetara sebab (saliyane ora nggatekake privasi pangguna) kalebu jinis jaringan sosial ing antarane driver, iki dudu masalah sing bakal menehi saingan karo Apple, sanajan bener sing bisa nambah aplikasi saiki kanthi informasi lan rincian liyane.

Sawetara taun kepungkur aku malah ora bakal mikir nggunakake Maps kanggo navigasi nganggo iPhone utawa golek alamat ing Mac. Dina iki minangka salah sawijining aplikasi sing paling akeh digunakake kanggo fungsi kasebut lan tanpa ragu yen terus nambah Aku bakal nggunakake, kaya akeh pangguna sing menehi kapercayan marang aplikasi Apple asli. Apa sampeyan nggunakake Peta?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Luciano ngandika

    Aku luwih seneng 100% App asli tinimbang app, nanging kedadeyan kayata ing Uruguay, nggoleki situs angel banget, asring banget sampeyan ora ngerti wilayah kasebut utawa meh ora golek papan. Kabeh ana ing Google Maps! Aku mikir manawa Apple kudu luwih global lan nyengkuyung panggunaan luwih akeh ing negara liya.