Apple mbayangno MacBook Pro kanthi keyboard sing bisa ditarik ing paten iki

Papan tombol sing bisa ditarik

Bayangake sampeyan mbukak MacBook lan keyboard munggah menyang sudut sing cocog supaya sampeyan bisa ngetik lan nggunakake ing kahanan sing sampurna lan kepenak banget. Iki minangka gagasan Apple sing diwujudake ing paten anyar. Konsep kasebut nduweni keuntungan ergonomis, nanging uga nambah bagean obah. Dadi kanggo saiki Iku mung ide sing wis dijupuk lan direkam lan kita ora bakal ngerti yen bakal kelakon.

Kantor Paten lan Merek Dagang Amerika Serikat menehi paten Apple 11,181,949 kanggo keyboard sing bisa ditarik maneh. Apple nemtokake iki kaya ing ngisor iki: "Papan tombol sing bisa ditarik dibukak. Elemen link mekanik utawa magnet sing bisa dipindhah dikonfigurasi kanggo ngganti tombol lan stabilisator ing antarane posisi relatif sing beda. Struktur ing lapisan sing bisa dipindhah bisa tumindak ing tombol utawa stabilisator kanggo mindhah tombol lan stabilisator menyang posisi sing ditarik kanggo panyimpenan lan kanggo ngirit papan ing piranti.

Panaliten paten kasebut nuduhake manawa ana keuntungan lan kekurangane. Keuntungan ergonomis sing luar biasa. Posisi papan tombol bakal nemtokake posisi sing sampurna supaya bisa ngetik sawetara jam tanpa kesel pundhak, lengen utawa mburi. Kejahatan ing abad XXI. Nanging ana, kanggo wayahe, luwih cacat. Contone, mekanisme kasebut durung pas ing antarane rong bagian MacBook. Kajaba iku, mekanisme kanggo mundhakaken keyboard bener bakal nambah volume lan ora ngirit papan.

Ing sisih liya, keyboard sing bisa ditarik minangka bagean sing obah. Soko sing bisa rusak. Aku sajujure ora mikir yen ana sing pengin tuku piranti sing bisa rusak kanthi kurs minimal. Iku ngelingaken kula saka telpon Samsung pisanan. Lan uga kita duwe kenangan ala ing sawetara keyboard Apple. Bener?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.