Apple mbukak periode nyewa kanggo Toko Apple pisanan ing India

Toko Apple Apple Kudu Tutup Maneh Amarga Pandemi

Kita wis ngomong pirang-pirang taun babagan rencana Apple kanggo mbukak Toko Apple pertama ing India, negara sing akeh waralaba Apple. Rencana awal mbukak Apple Store pisanan ing 2021, Nanging amarga pandemi, rencana wis ditundha kanggo sementara.

Padha wis telat nganti saiki minangka Apple nyepetake upaya nyewa karyawan kanggo apa bakal dadi loro Apple Store pisanan mbukak ing negara, minangka bisa maca ing kiriman LinkedIn diterbitake dening Nidhi Sarma, Kepala Rekrutmen Apple ing India lan sampeyan bisa maca:

Dina iki minangka salah sawijining tonggak sejarah utama ing nggawe sejarah Apple Retail ing India.

We are looking for Staff kanggo loro Apple Stores pisanan kanggo mbukak ing negara, khusus ing Mumbai lan Delhi.

Pakaryan ing Apple ora kaya liyane sing wis sampeyan lakoni. Iku bakal tantangan sampeyan. Iku bakal inspirasi sampeyan. Lan sampeyan bakal bangga. Amarga apa wae pakaryan sampeyan ing kene, sampeyan bakal dadi bagean saka perkara sing apik lan luar biasa.

Dadi yen sampeyan minangka wong sing seneng menehi pengalaman sing apik lan nambah urip, iki minangka papan kanggo sampeyan.

Sampeyan saiki bisa ndhaptar sawetara posisi beda sing kasedhiya.

Apple nawakake luwih saka 13 posisi kasedhiya ing macem-macem lokasi kalebu spesialis teknis, pimpinan toko, spesialis, manajer senior, ahli operasi, manajer, jenius, lan liya-liyane.

Senadyan kang account kemewahan ing negara, Apple wis tikel pangsa pasar ing negara thanks kanggo bukaan taun pungkasan saka Apple Store Online. Apple bakal miwiti ekspansi ing India kanthi rong toko, siji ing Mumbai lan liyane ing Delhi, sanajan saiki kita ora ngerti tanggal sing Apple nangani kanggo mbukak.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.