Apple ngrayakake taun kaping pisanan Beats 1 kanthi video

ngalahake-1

Wingi rekanku Pedro Rodas menehi informasi babagan ulang tahun pertama rilis Apple Music. Nanging tekane Apple Music ora mung ateges tekane layanan musik streaming nanging uga ditandhani diluncurake stasiun radio pertama Beats 1 saka perusahaan sing berbasis ing Cupertino.

Layanan musik iki sing diluncurake tanggal 30 Juni taun kepungkur, wis cepet banget kejiret pangguna dadi siji-sijine alternatif nyata kanggo raja streaming musik Spotify. Akeh kasuksesan sing dideleng amarga ditawakake kanthi asli ing kabeh piranti nganggo iOS, macOS lan tvOS.

https://youtu.be/54qeBkDGQE0

Kanggo ngrayakake taun pertama stasiun radio Beats 1, perusahaan sing berbasis ing Cupertino ngluncurake iklan siji setengah menit anyar kita bisa ndeleng akeh seniman terkenal sing wis liwat stasiun utawa macem-macem wawancara sing wis ditindakake sadurunge konser. Nanging para penyanyi ora mung liwat stasiun kasebut, nanging uga aktor Hollywood sing misuwur kayata Will Smith wis liwati. Antarane penyanyi sing bisa ditemokake ing video sing dikutip saka Taylor Swift, sing tanggung jawab kanggo sawetara iklan musik Apple Music paling anyar, Elton John, Adele, One Direction ...

Ing wayahe kita ora ngerti pamirsa sing sampeyan lakoni stasiun gratis Beats 1, kaya kita ora ngerti jumlah penjualan sing diduweni jam tangan Apple. Ing sawetara wulan, yen kabeh ramalan ditemokake, perusahaan sing berbasis ing Cupertino bakal ngluncurake generasi kaping loro saka Apple Watch, sanajan ora bakal didol nganti pungkasan taun kanthi rada begja. Kaya biasane, wiwitane bakal tekan negara-negara biasa, sing ora ana negara sing nganggo basa Spanyol, mula maneh kita kudu ngenteni kanggo tuku.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.