Russell Crowe lan Zac Efron bisa dadi bagean film sabanjure kanggo Apple TV +

Zack Efron - Russel Crowe

Miturut bocah lanang saka Dedline, Apple Studios lagi negosiasi entuk hak kanggo film anyar kanggo platform video streaming, sanajan kabeh isih ana ing udhara. Kita ngomong babagan film The Greatest Beer Run Ever, film sing disutradarai dening Peter Farrelly (Green Book).

Ing film kasebut film anyar, sing uga ora ditutup, sampeyan bakal nemokake Zack efron (The Great Showman, Baywatch) lan Russell Crowe (Gladiator). Bill Murray (Ing rock, Lost in translation, Ghostbusters) uga bakal negosiasi peran dhukungan.

Film anyar iki adhedhasar buku Bir Paling Mbukak Pernah: Memoir Persahabatan, Kasetyan lan Perang ditulis dening Chick Donahue lan JT Molloy. Skrip kasebut ditulis dening Peter Farrley, Pete Jones lan Brian Currie. Ing produksi yaiku studio Skydance sing nampilake David Ellison, Don Granger lan Dana Goldberg.

Beer Run nyritakake babagan Donahue ninggalake New York ing taun 1967 kanggo nggawa bir menyang kanca tentara cilik sing gelut ing Vietnam.

Donohue nggawe ide sing apik banget, nancep ing kapal Merchant Marine, banjur nggawa bir ngliwati alas nalika nyoba nemokake telung kanca kasebut.

Busana kathok cendhak lan kaos Hawaii, dheweke salah dadi CIA, sing nggampangake usahane. Pungkasane, nalika ngrampungake karir bir, Tet Offensive kedadeyan.

Tet Offensive minangka operasi militer dening pamrentah Vietnam lan dieksekusi dening Vietcong ing taun 1968 nglawan pasukan sekutu sing dipimpin dening Amerika Serikat, serangan sing gagal nanging nggawe publik Amerika kaget lan minangka wiwitan pungkasan pungkasan negosiasi kanggo mungkasi perang.

Ing peran Donahue, Zack Efron bakal nemokake awake dhewe, yen pungkasane entuk peran kasebut. Proyek anyar iki wis ngrencanakake imiwiti rekaman Agustus ngarep antarane Selandia Baru lan Australia.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.