Apple nganggep nawakake Apple Music, Apple TV + lan Apple Music kanthi cicilan tunggal

Apple TV +

Maret pungkasan, Apple ngenalake telung layanan anyar: Apple Arcade, Apple TV + lan Apple News +. Telung layanan kasebut, sing wis digunakake, duwe ragad saben wulan 4,99 euro, 9,99 dolar (ora kasedhiya ing Spanyol utawa Amerika Latin) lan 4,99 euro saben wulan.

Lengganan saben wulan, umume, wiwit dadi ngelu kanggo pangguna, sing ora gelem mbayar saben wulan kanggo macem-macem layanan langganan. Kanggo nyegah sawetara layanan Apple dadi kena pengaruh, saka Cupertino arep nggawe rencana diskon.

Miturut Bloomberg, Apple arep ngluncurake rega gabungan kanggo Apple TV +, Apple News + lan Apple Music. Masalahe yaiku paket iki Mung kasedhiya ing negara sing saiki kasedhiya kabeh telung layanan: Amerika Serikat, Kanada lan Inggris.

Bisa uga, nalika Apple entuk kesepakatan sing cocog karo macem-macem penerbit ing saben negara, pangguna Apple sing ora seneng karo Apple News + bakal duwe kesempatan entuk sawetara diskon nalika nggawe kontrak layanan liyane.

Sing jelas yaiku Apple sadurunge kudu menehi kesepakatan sing beda kalorone karo pers lan karo perusahaan rekor saengga bisa nyuda proporsi proporsional liwat Apple, amarga ora bakal gelem nganggep, kaya logis.

Paket pertama, sing diarani sawetara cara, ditemokake ing rencana saben wulan kanggo siswa, rencana sing regane 4,99 euro saben wulan lan uga kalebu Apple TV +. Apple Arcade utawa layanan panyimpenan cloud minangka layanan liyane sing uga bisa dipikirake Apple nalika nawakake paket layanan kanthi rega suda, amarga ora kabeh wong sing seneng musik kaya streaming video umume.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.