Apple Rilis Update Firmware 3E756 kanggo AirPods Max

AirPods Max saiki didol

Sawetara wulan sawise nganyari pungkasan, perusahaan Amerika wis nerbitake versi firmware anyar kanggo AirPods Max. Ing wektu iki durung dingerteni apa sing ditambahake utawa sing wis dibuwang. Utawa yen dheweke durung nindakake salah siji utawa liyane. Sing jelas yaiku yen ditambahake Spatial Audio, sing wis dingerteni bisa digunakake, bisa uga mung nganyari upgrade piranti lunak. Salah siji cara kita wis duwe versi 3E756 karo kita.

Apple wis ngluncurake versi firmware 3E756 kanggo AirPods Max. Sadurunge, versi firmware yaiku 3C39. Dadi yen ana, versi firmware wis suwe. Nanging babagan sing anyar, kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, isih kudu dingerteni. Apple biasane ora ngetokake cathetan rilis kanggo jinis pembaruan kasebut. Dadi tetep dadi misteri wektu iki.

Luwih becik manawa Apple ngatasi sawetara masalah dhasar sing wis dialami para pangguna lan wis misuwur banget. Apple uga bisa uga ndandani masalah liyane utawa nambah masalah liyane. Sanajan mung ana perbaikan lan perbaikan keamanan. Biasane lan normal ing nganyari dhasar.

Nganyari AirPods biasane ditindakake kanthi otomatis, nanging sejatine bisa dipeksa rada. Sampeyan mung kudu nyambungake AirPods Max menyang iPhone utawa iPad banjur pindhah menyang Setelan -> Umum -> Babagan -> AirPods. Ing kana sampeyan bakal bisa ndeleng versi headphone sing endi, lan kanthi cara kaya ngono sampeyan njaluk supaya versi anyar didownload saiki. Nanging bakal dadi perkara sing ditindakake tanpa sadhar.

We are pending yen ana warta sing kudu diandharake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.