Apple ngenalake Apple Watch Series 6 lan Apple Watch SE

Lan kita terus komentar babagan warta babagan iki intine virtual saka Apple. Saiki giliran loro seri Apple Watch anyar. Lan aku ujar loro amarga taun iki rada ora umum babagan hal anyar sing ditampilake ing jam tangan perusahaan.

Nganti saiki, saben taun Apple ngluncurake seri anyar, kanthi rong ukuran. Ing bagean sing durung diganti. Dina iki ditampilake seri 6. Nanging anyar ana ing seri anyar sing luwih irit, diarani Apple Watch SE Kab, ngetutake filosofi iPhone SE. Ayo goleki warta apa sing ditawakake.

Tim Cook wis fokus ing babagan presentasi Apple Watch anyar babagan keprigelan perusahaan kanggo kesehatan para pangguna. Ora diraguhi, fokus intine iki bakal fokus ing kisaran anyar Apple Watch SE. Ing teori, kita kudu luwih fokus ing Apple Watch seri 6, seri sing paling kuat nganti saiki, nanging duwe desain sing kondhang lan mung nambah sawetara fungsi anyar sing luwih diarepake kayata analisis oksigen getih, ndadekake "ora anyar" kaya Apple Watch SE.

Apple Watch Series 6

Sawetara novel anyar sing ditawakake Apple ing seri 6 anyar Apple Watch. Yen seri 5 nawakake layar "Selawase terus" lan sethithik liyane, ing taun iki kebangetane mung ana ing pangukuran tingkat oksigen thanks kanggo sensor mburi anyar kanthi 4 LED, lan telung warna anyar, biru, abu-abu peteng lan abang. Sampeyan entuk prosesor S6 sing anyar sing luwih apik tinimbang sing lawas. Dheweke uga mulang babagan bidang sing anyar, lan desain tali anyar.

Terusake desain eksterior sing padha karo seri 5, padha karo ukuran 40 lan 42 mm, jangkar tali sing padha, lan rong versi sing kasedhiya: GPS lan LTE. Yen ana sing ngarepake desain anyar kanthi layar bunder utawa novel anyar, dheweke kudu ngenteni sawetara taun sabanjure. Yen ana sing sukses lan sukses, luwih becik aja disentuh. Regane: saka $ 399 konfigurasi sing paling dhasar (GPS).

Apple Watch SE Kab

Iki minangka kabaruan sing apik ing sejarah Apple Watch. Jam pintar pisanan Apple. Nindakake filosofi saka iPhone SE, perusahaan wis pas ing jaman angel iki amarga pandemi ngluncurake garis anyar Apple Watch tanpa fitur kaya seri 5 lan 6, lan rega sing luwih murah. Gagasan sing apik.

Apple mung ngenalake, target pangguna bocah. Apple Watch SE anyar iki bisa digandhengake karo iPhone wong tuwa, sanajan wis duwe Apple Watch sing gegandhengan. Dadi bocah bisa nggunakake Apple Watch SE tanpa duwe iPhone.

Kanthi awak sing padha karo Seri 3 lan Seri 4 pensiun, baris anyar Apple Watch iki nduweni fitur sing luwih sithik tinimbang seri Apple sing luwih anyar. fungsi kasebut minangka sing dibutuhake sensor tartamtu tartamtu, sing wis diilangi kanthi biaya sing luwih murah. Kaya contone ECG lan ngawasi oksigen ing getih.

Uga Apple Watch SE kelangan fungsi "Allways on" ing layar sing didegake ing Seri 5 lan wis ana ing Seri 6. Harga, saka $ 279 model sing paling dhasar (GPS).

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   jimmyimac ngandika

    Sing kurang saka bocah-bocah, yen dheweke wis ora bisa telpon, saiki wenehi arloji supaya dadi luwih gumantung.

  2.   Alfredo ngandika

    Apple Watch SE nduweni awak lan desain sing padha karo seri 4,5 lan 6.