Apple ilang saka dhaptar pamiarso ing NAB Show 2021

Apr 2021

Bali bali menyang NAB Show sawise sepuluh taun absen diragukan, sawise situs web acara kasebut ngilangi nyebutake Apple. minangka salah sawijining perusahaan sing melu taun 2021, sawise kalebu akhir minggu kepungkur.

NAB Show minangka pameran sing saben taun ngatur Asosiasi Penyiar Nasional ing Las Vegas, lan ditujokake kanggo pamirsa profesional, siswa penyiaran, hiburan, warta lan distribusi konten.

Minggu kepungkur, situs web NAB Show ing edisi 2021 sing bakal dianakake wulan Oktober, kalebu Apple minangka bagean saka klompok perusahaan sing bakal melu edisi sabanjure acara iki.

Nanging, ing nganyari situs web, Asosiasi Penyiar Nasional kanthi tenang mbusak referensi menyang Apple, tetep perusahaan sing padha ing dhaptar sing padha wiwit dina Minggu kepungkur.

Saiki kita ora ngerti sebabe Apple ngilangi dhaptar iki, nanging kemungkinan isih bisa melu edisi taun iki durung bisa ditolak. Bisa uga Apple bisa tampil ing pameran dagang kasebut ora kudu dadi asisten penting.

Yen Apple melu pameran dagang sing fokus ing siaran, iki bakal dadi penampilan resmi Apple sajrone sepuluh taun. Kunjungan terakhir yaiku ing wulan April 2011, nalika nggunakake FCP User Group SuperMeet kanggo ngluncurake Final Cut Pro X. 64-bit.

Ngelingi manawa Apple dadi platform video streaming, mula logis manawa perusahaan kasebut bali menyang acara kasebut. NAB Show 2021 bakal dianakake saka 9-13 Oktober ing Las Vegas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.