Apple Rilis Pangembang Beta 7 lan iOS 10 Beta Publik

iOS 10 beta

Kanthi ora diduga, Apple wis kasedhiya kanggo para pangembang lan pangguna sing ndaftar ing program beta umum, a pratinjau iOS 10 anyar, sistem operasi sabanjure kanggo iPhone lan iPad.

Peluncuran, diprodhuksi ing dina Jumuah awan, iku ora umum. Iki kalebu mbebasake rong versi beta ing minggu sing padha lan nuduhake manawa rawuh resmi iOS 10 wis cedhak banget.

Beta iOS 10 sing ora dikarepake nanging penting

Dina Jumuah sore, Apple ngluncurake beta kaping pitu iOS 10 kanggo pangembang lan beta kaping enem iOS 10 kanggo pangguna sing ndaftar ing program beta publik perusahaan. Rilis iki ditindakake mung patang dina sawise dirilis versi beta sadurunge, lan luwih saka rong wulan sawise sistem operasi anyar pisanan diluncurake ing Konferensi Pengembang Seluruh Dunia 2016.

Saiki, durung jelas apa sing kalebu ing beta anyar iOS 10. Nanging, ngelingi wektu diluncurake ing njaba jadwal rilis beta perusahaan, umume ngemot siji utawa luwih perbaikan bug kritis sing dideteksi ing versi sadurunge.

Download lan nginstal

iOS 10 beta 7 yaiku kasedhiya minangka unduhan udhara (OTA) saka piranti kasebut kanggo kabeh wong sing sadurunge wis nginstal versi pambuka sadurunge utawa, paling ora, profil konfigurasi beta. Uga kasedhiya kanggo didownload langsung liwat Apple Developer Center (mung pangembang).

Kanggo nerusake nganyari anyar, cukup mbukak app Setelan ing piranti iOs lan tindakake rute Umum → Nganyari piranti lunak. Proses download lan instalasi padha karo update resmi.

iOS 10 beta

Versi beta iOS paling anyar iki kayane ora kalebu desain anyar utawa anyar fungsionalitas tegese. Akibate, minangka versi tes sing fokus kanggo ningkatake stabilitas lan kinerja sistem kanthi sakabehe, uga mbenerake bug lan kesalahan sing dideteksi.

Kanthi rutin, Apple mesthi nerbitake versi beta saka sistem operasi ing wiwitan minggu, sanajan dina Kamis. Nanging rilis ora tau kedadeyan ing dina Jumuah, luwih kurang ing minggu sing padha nalika rilis sadurunge kedadeyan. Mula, iki nggawe kita mikir kaya ngono iOS 10 beta anyar ndandani sawetara cacat utama, bisa uga keamanan, mula kabeh pangguna kudu nganyari kanthi cepet.

Kajaba iku, kasunyatan manawa kita wis ana ing beta kapitu kanggo pangembang lan beta kaping enem kanggo pangguna sing ndaftar ing program beta umum, ngandhani manawa peluncuran resmi iOS 10 cedhak banget.

Kapan rilis resmi iOS 10?

Yen kita ndeleng riwayat Apple saiki, kemungkinan besar, peluncuran iOS 10 bertepatan karo presentasi iPhone 7 lan iPhone 7 Plus anyar.

Debut terminal Apple anyar dijadwalake sabanjure Rebo 7 September. Sanajan saiki, durung ana konfirmasi resmi saka Apple. Yen ngono, ing dina sing padha, kita bisa nampa nganyari resmi iOS 10.

Mula, kita ngadhepi salah sawijining versi beta paling anyar saka sistem operasi anyar kanggo iPhone lan iPad. iOS 10 wis maju banget lan udakara sepuluh dina, kita bisa nemokake versi versi Master Emas.

News

iOS 10 minangka update apik sing nggabungake akeh fitur anyar lan perbaikan desain:

  • Desain layar kunci anyar kanthi notifikasi kompatibel 3D Touch.
  • Akses luwih cepet lan luwih gampang menyang kamera foto.
  • Pusat kontrol dirancang ulang ing kertu kanggo setelan utama, musik lan Ngarep.
  • Layar anyar saka widget.
  • Renovasi aplikasi Pesen sing saiki wis ngemot efek ngirim pesen, animasi latar mburi, Digital Touch, motret lan nyunting gambar tanpa ninggalake app, karakter emoji anyar, prediksi emoji lan liya-liyane.
  • Desain ulang app Musik.
  • Aplikasi Foto kalebu kapabilitas pangenalan praupan lan obyek anyar bebarengan karo fitur "Kenangan".
  • Y mucho más.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.