Apple ngeculake tvOS 11.2 anyar lan nonton beta 4.2 kanggo pangembang

Senin lan Apple ora ketinggalan dina nganyari pangembang. Sawetara menit kepungkur perusahaan apel sing gigitan wis ngetokake betas sistem ing ngisor iki tvOS 11.2 lan watchOS 4.2 kanggo pangembang. 

Sithik mbaka sethithik, dheweke mbabarake apa sing bakal dadi versi sabanjure produk sing kita yakin bakal weruh cahya ing wulan Desember lan yaiku karo tekane HomePod, kaloro Apple TV lan Apple Watch, uga MacOS lan iOS kudu ngalami nganyari sing ndhukung protokol speaker anyar.

Apple ngluncurake beta anyar saka loro tvOS 11.2 lan watchOS 4.2 kanggo pangembang. Gawe nomer yaiku 15K5085b lan 15S5085b, saben.

Babagan beta tvOS 11.2, kita bisa negesake:

  • tvOS 11.2 kalebu fitur anyar kayata perbaikan bug lan perbaikan keamanan ing OS lan SDK.
  • Ngoper kanthi otomatis tingkat pigura asli lan jangkauan dinamis konten video nganggo Apple TV 4K.
  • Dhukungan kanggo ngganti output tampilan Apple TV 4K menyang SDR kanggo aplikasi sing dipasang ing GPU nalika mbukak ing HDR.
  • Mulihake kategori Tanpa Pengawasan ing Nuduhake Ngarep kanggo film, acara TV, lan video ing omah

Pangembang bisa ndownload tvOS 11.2 beta anyar lan profil konfigurasi beta watchOS anyar saka Pusat Pangembang.

Kita ngenteni pangembang iki kanggo nyaring warta sing disertakake babagan beta anyar watchOS 4.2

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.