Apple ngeculake macOS Monterey 12.5 kanggo kabeh pangguna

monterey

Apple ora pengin ngenteni maneh lan sawise diluncurake Calon Release kapindho macOS Monterey 12.5, kabeh pangguna "mlaku" saiki bisa nganyari Mac kita menyang versi definitif ngandika.

Sanajan angsuran anyar macOS Monterey iki ora nyedhiyakake akeh fitur anyar sing penting kanggo pangguna, nanging kudu nganyari peralatan amarga piranti kasebut ndandani bug y nganyari keamanan.

Minggu sing padha iki, kita nerangake manawa Cupertino wis ngrilis versi kapindho nganyari macOS Monterey 12.5 RC, mula kita ngarepake versi final kanggo minggu ngarep. Nanging Apple kayane ora perlu ngenteni maneh, lan saiki kita bisa nganyari Mac menyang versi pungkasan macOS Monterey 12.5.

Versi anyar iki minangka update utama kaping lima kanggo macOS Monterey sing pisanan dirilis kanggo kabeh pangguna ing Oktober 2021. macOS Monterey 12.5 teka rong sasi sawise rilis macOS Monterey 12.4. Nganyari macOS Monterey 12.5 bisa diundhuh ing kabeh Mac sing ndhukung macOS Monterey kanthi pindhah menyang bagean Nganyari piranti lunak de Pilihan sistem, Kaya biasane.

Miturut cathetan rilis Apple, macOS Monterey 12.5 nambahake bug fix kanggo ndandani masalah ing tab Safari lan nambah pilihan kanggo miwiti maneh, ngaso, mundur cepet, utawa nerusake video olahraga langsung sing lagi diputer.

macOS Monterey 12.5 bisa dadi salah sawijining nganyari pungkasan kanggo sistem operasi saiki kanggo Mac, amarga Apple nggarap macOS Ventura, versi macOS taun iki amarga metu musim gugur iki.

Ngandika macOS anyar wis ditampilake ing wulan Juni ing WWDC 2022, lan wiwit dina iku, ewu pangembang ing saindhenging donya wis nyoba ing fase beta pisanan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.