Apple Rilis Pembaruan Tambahan kanggo macOS Mojave 10.14.6

macOS Mojave

Tanggal 22 Juli, para putra saka Cupertino ngluncurake nganyari anyar macOS Mojave, khusus versi 10.14.6, nanging tanpa lali terus nggarap macem-macem betas sing diluncurake perusahaan saiki, dadi beta kaping papat macOS Catalina, sing terakhir kasedhiya.

Nanging kayane ing sawetara komputer, nganyari iki duwe sawetara masalah operasional, khusus alangan turu sawise turu. Kanggo ngatasi masalah iki, Apple ngluncurake update kapisah kanggo kabeh pangguna sing kena pengaruh karo masalah iki kanggo ndownload kanggo ngatasi masalah kasebut.

MacOS Mojave 10.14.16 Nganyari Tambahan

Nganyari tambahan iki kasedhiya kanggo pangguna macOS sing mbukak versi paling anyar macOS Mojave, 10.14.6, nanging ora nemtokake komputer endi sing bisa kena pengaruh saka masalah iki, mula yen sampeyan rutin ninggalake Mac ing istirahat, disaranake banget sampeyan ndownload lan nginstal, kanggo mula aja nganti ana masalah mbesuk nalika tangi tim sampeyan.

Kanggo ndownload update tambahan iki, kita mung kudu bukak pusat unduhan Apple liwat tautan ing ngisor iki. Ing rincian babagan pembaruan iki, kita bisa maca:

Pembaruan Tambahan MacOS Mojave 10.14.6 Ngatasi masalah sing bisa ngalangi Mac tartamtu supaya ora tangi kanthi bener

Nganyari iki, sing bobote meh 1 GB, bisa uga kalebu perbaikan bug, perbaikan keamanan, sanajan ora kasebut ing rincian nganyari.

Iki kemungkinan nganyari paling pungkasan sing ditampa macOS Mojave sadurunge dirilis macOS Catalina, angger ora dideteksi masalah keamanan sing meksa perusahaan sing berbasis Cupertino ngeculake update ekstra, kaya sing kedadeyan karo iOS 12.4, nganyari sing dipeksa Apple ngeculake sawise Google, liwat Project Zero, nglaporake macem-macem kerentanan liwat aplikasi Pesen.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.