Apple ngluncurake situs web "Napa Mac" anyar kanggo promosi komputere

Web Anyar Napa Mac

Apple ngluncurake situs web anyar sing diarani Napa Mac. Ing perusahaan kasebut ngiklanake lan ngumumake saka atap yen Mac minangka pengalaman komputasi pribadi paling apik sing bisa ditemokake. Nganti saiki, pariwara fokus ing video lan iklan YouTube ing saluran TV, nanging saiki pengin dadi luwih agresif lan ngandhani jagad iki liwat Internet kenapa sampeyan kudu tuku Mac lan dudu komputer liyane.

Gampang sinau Hebat tenan. Lan dirancang supaya sampeyan kerja, muter, lan nggawe kanthi cara sing ora nate dibayangake. Iki komputer sing dikemas karo aplikasi sing wis siyap metu. Nganyari piranti lunak kanthi rutin lan gratis, tetep nganyari lan bisa mlaku kanthi lancar. Lan yen sampeyan wis duwe iPhone, rasane akrab wiwit sampeyan nguripake.

Mangkene carane ngobrol ing Web Mac anyar (lan Mac ora anyar). Dheweke ngomong babagan mupangate duwe Mac nanging ing ndhuwur kabeh duwe Mac bebarengan karo piranti Apple liyane. Mesthi wae simbiosis sing ana ing antarane piranti beda angel dicocogake karo perusahaan liyane.

Kanthi Mac, ora ana proses persiyapan sing rumit. Mlebu menyang akun iCloud lan informasi iPhone iPad utawa sampeyan bakal ditampilake kanthi otomatis. Gunakake Asisten Migrasi kanggo mindhah setelan, akun pangguna, lan liya-liyane kanthi cepet. Lan yen sampeyan duwe pitakon utawa butuh pitulung, dhukungan teknologi Apple mesthi mung obrolan online, telpon utawa janji ing toko.

Chip M1 lan macOS Big Sur nggawa keamanan paling canggih ing komputer pribadi menyang Mac. Mac dilengkapi malware lan proteksi virus internal, menehi kebebasan milih apa sing dituduhake lan cara nuduhake. FileVault malah ndhelik kabeh sistem sampeyan kanggo keamanan tambahan. Dadi ora preduli apa sing sampeyan lakoni, Mac mbantu informasi pribadi sampeyan tetep kaya ngono.

Mesthi wae, Apple ngerti kepiye carane menehi tombol. Priksa Web kapan wae liwat link iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.