Apple Nyewa Direktur Iklan Facebook Mantan Kanggo Nggawe Bisnis Iklan

Antonio Garcia Martinez

Maneh, kita kudu ngobrol babagan gerakan ing kantor Apple. Wingi, sampeyan ngandhani babagan penggabungan Stella minangka kepala hubungan publik Apple. Dina iki kita ngomong babagan sektor sing Apple kayane nyoba nggedhekake. Kita ngomong babagan bisnis pariwara.

Perusahaan sing berbasis ing Cupertino wis mlebu Antonio García Martínez miturut Business Insider. Antonio misuwur minangka buku kasebut Monyet Kekacauan: Monyet Kekacauan: Rezeki sing Lucu lan Gagal Acak ing Lembah Silicon lan wis makarya ing Apple minangka bagean saka tim rekayasa produk platform iklan wiwit April pungkasan.

Tim platform iklan Apple nggarap teknologi iklan ing App Store lan ekosistem Apple liyane kayata Apple News lan aplikasi Stocks. Kanthi ngrekrut iki, kita ora bisa ngilangi manawa Apple ngupayakake nggedhekake bisnis iki menyang platform liyane ing perusahaan kasebut.

Warta babagan ambisi pariwara Apple kedadeyan sawise perusahaan nggawe fitur privasi ing iOS 14.5 sing mbutuhake kabeh aplikasi njaluk ijin sadurunge nglacak pangguna.

Antonio kerja ing Facebook antara taun 2011 lan 2013 dadi tokoh sing paling berpengaruh ing tim produk iklan perusahaan sing ngupayakake upaya penargetan iklan dadi manajer produk kanggo FBX, penukar iklan sing saiki wis rampung kanggo perusahaan Mark Zuckerberg.

Sadurunge, dheweke kerja dadi analis ing Goldman Sachs lan dadi pendiri perusahaan pariwara AdGrok. Kajaba iku, dheweke wis aktif kolaborasi karo macem-macem media kayata Wired, Business Insider, The Guardian, Huffington Post, The Washington Post, Vanity Fair lan Medium.

Buku kasebut Monyet Kekacauan: Monyet Kekacauan: Rezeki sing Lucu lan Gagal Acak ing Lembah Silicon minangka otobiografi sing rinci babagan pengalaman profesional nalika diluncurake AdGrok, adol sabanjure menyang Twitter, lan karyane ing Facebook.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.