Apple paten termometer kanggo Apple Watch

Termometer

Mung sawetara minggu kanggo pindhah Tim Cook lan tim nuduhake kita sawetara Apple Watch anyar taun iki ing keynote September. Lan warta sing diterbitake dina iki ora luput saka perhatian.

A Piece saka warta sing ngandhani sing Apple wis diwenehi paten anyar ngendi sistem saka kontrol suhu awak manungsa dipasang ing jam tangan ... Wah, wow ...Apple paten atusan gagasan saben taun, lan akeh sing tetep mung, mung gagasan lan proyek, sing ora bakal bisa ndeleng cahya ing wangun piranti. Nanging sepira sithik biaya kanggo ngajukake laporan lan entuk paten sing diwenehake, kabeh perusahaan cenderung paten apa wae sing cocog, mung yen ide kasebut ditrapake ing piranti nyata.

Lan dina iki wis dikenal yen minggu iki US Patent House wis diwenehi anyar paten kanggo Apple babagan sistem saka maca suhu awak saka pangguna sing nggawa piranti ing bangkekan.

Ing paten kasebut, perusahaan nerangake kepiye sensor sing dipasang ing piranti sing bakal digunakake pangguna ing bangkekan bisa ngukur voltase sing diasilake dening piranti kasebut. prabédan suhu antarane mburi probe cilik lan mburi ngelawan. Salah sawijining sensor bakal ana ing Apple Watch, dene sing liyane bakal kontak karo kulit ing njero jam tangan.

Iku wis dikabarake kanggo sawetara wektu sing anyar Apple Watch Series 8 taun iki, bakal duwe kontrol suhu pangguna. Ora termometer digital sing nuduhake suhu, nanging bisa ngelingake yen ana demam. Paten sing dikomentari bisa uga ana hubungane. We have sethitik kiwa kanggo mbusak mamang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.