Apple TV + pengin duwe studio rekaman dhewe ing Los Angeles

Apple TV +

Miturut Wall Street Journal, Apple arep nyewa kampus produksi ing Los Angeles, bisa uga kanggo Apple TV +. Pusat produksi audiovisual iki (46.000 m2) bisa ngluwihi setengah yuta kaki persegi, amarga dibutuhake papan sing cukup kanggo ngasilake pirang-pirang acara TV lan film.

Alesan utama sing nyebabake Apple nggawe studio rekaman dhewe didhukung dening kelangkaan sing kasedhiya ing kutha studio, lan umume biasane dipesen wulan sadurunge studio sing butuh produksi konten terus-terusan, sing nggawe perusahaan entuk ruang kanggo awake dhewe kanthi langsung utawa aman kanthi sewa sing cadangan papan suwene sawetara taun.

Mike Mosallam gabung karo Apple wulan Januari taun iki minangka kepala eksekutif produksi real estate ing Los Angeles, kanthi tujuan ngawasi strategi perusahaan ing babagan pusat produksi. Sadurunge, dheweke dadi direktur perencanaan produksi lan sewa studio kanggo Netflix.

Jebule Apple ngarep-arep tambahake ngarsane sampeyan ing Hollywood karo dibukak kampus. Perusahaan saiki nyewa studio individu kanggo film Apple TV + ing Los Angeles lan wilayah liyane, nanging kampus khusus bisa nglancarake proses produksi lan nguatake komitmen Apple kanggo saingan karo layanan streaming video liyane.

Wiwit diluncurake ing wulan November 2019, Apple TV + wis streaming sawetara acara lan film kondhang, kalebu hits "Ted Lasso" lan "The Morning Show," nanging iki isih dadi pangsa sing cukup sithik. dibandhingake karo mungsuh sing wis kuwat kaya Netflix utawa Amazon.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.