Apple rencana ngluncurake monitor anyar kanthi rega setengah saka Pro Display XDR

tampilan

Yen pangguna Apple plans kanggo tuku mini Mac, padha uga kudu a monitor. Lan yen sing sampeyan tuku yaiku MacBook, mesthine sampeyan uga butuh layar eksternal sing luwih gedhe kanggo nggarap laptop ing meja sampeyan.

Dadi, sing pertama ditindakake, minangka penggemar merek sing apik, yaiku ndeleng Apple Store sing monitor bisa dituku sing cocog karo Mac anyar. Mung rong model monitor eksternal sing kasedhiya. Biaya siji 5.499 Euros lan padha nanging karo 6.499 Euros kaca nanotextured kanggo swiwi. Nanging iki bisa diganti sakcepete.

Saiki Apple "meksa" pangguna Mac mini lan MacBook kanggo nggarap monitor pihak katelu, non-Apple. Mung amarga mung nduweni model tampilan eksternal, yaiku Pro Tampilan XDR Kanthi rega prohibitive kanggo paling mortals: 5.499 Euros lan 1.000 Euros liyane yen sampeyan pengin karo kaca matte tanpa bayangan. A animasi.

Nanging Mark Gurman, wis dikirim ing Bloomberg, sing Apple plans kanggo miwiti monitor external anyar sing bakal biaya bab 2.500 Euros. Sanajan bakal terus larang dibandhingake karo tawaran monitor kualitas sing bisa ditemokake ing pasar, paling ora, sampeyan bakal duwe pilihan kanggo milih layar Apple kanthi setengah rega Pro Display XDR saiki.

Informasi iki cocog karo gosip sing diluncurake dening bocor Twitter @dewahoya, nalika nerangake Tampilan LG dheweke ngrancang telung layar anyar kanggo Apple, 24, 27 lan 32 inci. Dianggep loro pisanan kanggo Apple Silicon iMac, lan 32-inch kanggo monitor eksternal anyar.

Muga-muga kabeh iki bener, lan enggal kita bakal duwe kamungkinan kanggo tuku monitor eksternal saka Apple kanthi rega sing luwih terjangkau tinimbang Pro Display XDR saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)