Apple ngakoni maneh Parler menyang App Store kanthi moderat

Pamrentah AS narik kuping Apple kanggo nutup jaringan sosial Parler

Sawetara minggu kepungkur kita marang sampeyan manawa sawetara wakil Amerika Serikat wis ngritik cara tumindak ing bagean Apple nalika nglarang panggunaan Parler ing piranti merek Amerika. Parler dianggep minangka jaringan sosial pilihan kanggo wong-wong sing nolak lan sisih tengen sing malah bisa digunakake kanggo nyerang Capitol. Apple mundur saka pasar nanging saiki Maca maneh nanging ana sawetara kondhisi.

Politik mesthi dilebokake ing kabeh aspek urip kita. Kanggo luwih apik utawa luwih elek. Ing kasus iki, kabijakan kasebut nyerang perusahaan swasta sing wis mutusake manawa aplikasi ora tetep ing App Store amarga nglanggar aturan toko. Nanging, sawise tamparan ing bangkekan sing njupuk perusahaan saka blok kasebut kanggo mbusak Parler saka toko, wis mulihake.

Bener yen crita kasebut konsisten. Maksudku Apple nawakake Parler 24 jam kanggo ngetrapake sistem moderat konten. Yen ora, bakal dicopot saka App Store. Perusahaan nolak lan mulane aplikasi kasebut dibatalake kaya sing dijanjekake Apple. Nanging ing pirang-pirang wulan pungkasan, Apple tetep mbukak lawang supaya aplikasi kasebut bali. Iki adhedhasar logis apa sampeyan ngetrapake ssistem moderat konten.

Informasi anyar kasebut negesake manawa Apple nampa maneh aplikasi kasebut ing toko amarga wis ngetrapake sistem dluwih becik ndeteksi pidato sengit lan konten sing nyerang liyane. Paling ora iki jelas saka surat manawa perusahaan teknologi sing dikirim menyang Kongres, nerangake sebab kenapa bali. Kayane isih ora bisa didownload, nanging yen wis disetujoni, prekara wektu sadurunge katon maneh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.