5nm Apple Silicon nyebut M1X kanggo Mac ing ngisor iki

MacBook Air karo M1

Sejatine prosesor Apple kanggo Mac terus debat lan pancen kuat lan efisien. Perusahaan kayane wis entuk tombol kaya sing dikandhakakeDheweke njupuk keputusan kanggo ngalih saka Intel menyang prosesor dhewe. 

Transisi iki, sing samesthine bakal alon lan santai, bisa luwih cepet yen desas-desus babagan prosesor M1X rampung, sing bakal dadi langkah sabanjure kanggo Apple bebarengan karo TSMC kanggo Mac. Prosesor jinis iki dheweke bakal digawe ing 5nm lan mesthi cocog karo model gen sabanjure.

DigiTimes terus nyebar warta lan desas-desus. Ing kasus iki, diarani yen chip 4 nm wis dilindhungi undhang-undhang kanggo Mac mbesuk nanging nalika kedadeyan Apple ngrancang nambah prosesor saiki karo sing 5nm kasebut.

Bisa uga taun iki bakal teka MacBook Pro 16 inci anyar lan iMac sing dirancang ulang nganggo Apple Silicon, temtu bisa dadi bagean utama saka desas-desus iki. Saiki, apa sing wis mesthi lan dhesekke yaiku prosesor Apple wis tetep tetep lan ora ana sing bali.

Presentasi Apple ing ngisor iki babagan piranti lunak wis duwe tanggal resmi lan bisa uga ana sawetara rincian proses sing bakal bisa ditindakake generasi anyar Apple Silicon, sawetara prosesor sing kaget lan lagi wae miwiti siklus, dadi kamar kanggo dandan tenan telenging.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.