Apple takon marang pangembang yen pengin WWDC22 adhep-adhepan utawa ora

Minangka tradhisi, ing pungkasan minggu WWDC, Apple duwe survey kepuasan ing antarane kabeh pangembang sing nekani. Bab sing logis lan biasa kanggo "nyekel" perasaan sing ditrapake para asistene saiki, mula nyoba kanggo nambah ing edhisi sabanjure.

Lan sabenere babagan edhisi sabanjure, Apple wis nggawe pitakon ing kuesioner kasebut. Sampeyan pengin ngerti apa sing disenengi pangembang: a WWDC22 virtual kaya rong edhisi pungkasan iki, utawa bali menyang acara adhep-adhepan kaya sadurunge sadurunge pandemi. Apike banget yen kekarepane para pamiarsa dipertimbangke. Kita bakal ngerti apa tekad sing ditindakake babagan iki.

Sajrone survey kepuasan biasane sing ditindakake Apple kanggo pamiarsa minggu WWDC, perusahaan kasebut takon marang pangembang manawa, sawise rong taun konferensi dianakake kanthi format digital, dheweke bakal mbukak kanggo rawuh konferensi pribadi ing edhisi sabanjure taun ngarep.

Amarga pandemiApple nganakake Konferensi Pengembang Seluruh Dunia kanthi format digital sajrone rong taun kepungkur. Rong edisi kasebut, sing kalebu konferensi sing wis direkam ing Apple Park lan sawetara sesi sing kasedhiya online gratis, disenengi dening akeh wong ing komunitas pangembang.

WWDC22 virtual, adhep-adhepan, utawa campuran

Ora kaya WWDC kanthi tatap muka, format online ngidini Apple tekan mayuta-yuta pangembang lan pangguna ing saindenging jagad. Saiki, nalika cahya ing mburi trowongan wiwit katon kanthi kovalen-19 sing nyenengake, Apple bisa uga bakal ngrencanakake bali menyang konferensi ing taun ngarep nalika ngreksa sawetara aspek ing format digital.

Salah sawijining pitakon minangka bagean saka survey WWDC taun iki yaiku: "Kepiye sampeyan bakal melu konferensi kanthi langsung sawise ngalami acara kanthi online?"

Ora diraguhi, Apple wis mikir babagan edhisi sabanjure WWDC22, lan bakal mikir manawa bakal nindakake ngadhepi, utawa terus nganggo virtual kaya rong edisi pungkasan iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.