Apple duwe toko sing paling duwe bathi ing AS (lan bisa uga kabeh ndonya)

toko apel-madrid-2

Iki dijamin dening a sinau bubar diterbitake dening Ragad. Miturut riset, Apple rangking kaping pisanan ing untung saka toko, ngasilake udakara $ 60.000 saben meter persegi Apple Store. Iki tegese bathi toko luwih saka perusahaan liyane ing Amerika Serikat, lan sing mesthine, ing umume negara ing Apple duwe fisik karo paling ora siji toko resmi.

Kita ora kudu lali yen adol Apple biasane online, liwat situs web utawa liwat toko online, mula informasi sing dicethakake ing panliten iki nggawe kita bisu.

 

Toko Apple WTC

Tokoh kasebut luar biasa. Apple ngalahake toko utama kayata Tiffany & Co.. lan monopoli pompa bensin paling gedhe ing Amerika Serikat, kayata Murphy USA. Rega produk merek California sing gedhe bisa dadi salah sawijining sebab kenapa wong-wong saka Cupertino dominasi statistik kasebut. Nanging, rega sing dhuwur uga bakal nyuda adol, mula Apple bisa nemokake saldo sing sampurna.

Miturut Business Insider, Apple saiki duwe meh 500 toko resmi (492 persis) sing nyebar ing saindenging jagad ing meh rong puluh negara. Luwih saka setengah saka negara kasebut ana ing negara Amerika. Ing babagan area lumahing, kabeh Toko Apple pas karo nawakake ruang sing cukup kanggo konsumen supaya bisa ndeleng lan nyoba kabeh produk perusahaan.

ndhuwur-apple-store-top

 

Sanajan papan iki wiyar, Apple wis bisa ngilangi rekor lan Saiki dadi perusahaan sing paling duwe bathi saben meter persegi (diukur kanthi ukuran toko) udakara udakara $ 60.000 saben kothak meter. Tanpa mangu-mangu, sukses perusahaan teknologi konsumen.

Sanajan kasunyatane nalika Steve Jobs pisanan pengin mbukak Toko Apple, kekalahan 16 taun kepungkur, kabeh wong ragu-ragu karo keputusane, Toko resmi Apple saiki penting banget kanggo strategi merek. Dheweke minangka kedutaan merek, ing endi wae dununge, lan pesen kasebut dikirim Apple menyang kabeh pelanggan, uga dadi pusat rapat, lan jarak kanggo kabeh pangguna produke.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.